Home » ЗОДИИ » Пари ще потекат като река към тези зодии през 2024 г!Ето ги бъдещите БОГАТАШИ на ЗОДИАКА, чиито портфейли ще набъбнат рязко:
Пари ще потекат като река към тези зодии през 2024 г! Ето ги бъдещите БОГАТАШИ на ЗОДИАКА чиито портфейли ще набъбнат рязко:

Пари ще потекат като река към тези зодии през 2024 г!Ето ги бъдещите БОГАТАШИ на ЗОДИАКА, чиито портфейли ще набъбнат рязко:

Нека да поговорим за това коя година е 2024 г. според източния календар, какво обещава за някои зодиакални знаци и кой ще има късмет през януари тази година.

За съжаление, съдбата не може да обещае на всички ни изключително здраве, торби с пари и щастие в любовта. Това се случва само в приказките. И дори тогава, не всички. Но някои късметлии, родени в точното време и под правилната звезда, могат да разчитат на добри новини.

КОЯ ГОДИНА Е 2024 Г. СПОРЕД ИЗТОЧНИЯ КАЛЕНДАР?

Така през 2024 г. цели 5 зодии ще се радват на приятната дебелина на портфейла си. Това казват звездите, а кои сме ние, че да спорим с тях? Затова, без повече шум и без да разтягаме локуми, нека просто започнем да изброяваме нашия списък с бъдещи богаташи в Зодиака.

Овен (21 март – 20 април) 

Следващата година този знак като магнит просто ще привлече късмет и пари. Благодарение на феноменалната упоритост и трудолюбие, Овните ще получат това, което са заслужили толкова дълго време. Разположението на звездите ги благоприятства, така че няма причина за униние. Просто трябва да продължите да правите това, което сте правили и всичко ще бъде наред. Бизнесмени, предприемачи, дори обикновени работници, които вместо да „броят гаргите“, са се заели здраво за работа, ще видят резултатите от усилията си.

Естествено, това не означава, че след като прочете тази статия, Овенът просто ще трябва да спи в хибернация за няколко месеца. Продължете упорито да си вършите работата си, а след това може само да се надявате на горното.

Телец (21 април – 20 май)

 Ако Овенът е упорит в работата и начинанията си, то Телецът знае как да управлява парите и да инвестира разумно. Това се отнася не само за всякакви банкери, инвеститори и тем подобни. Дори един обикновен преглед на вашите собствени финанси може да има положително въздействие върху качеството ви на живот. Планирате ли скъпа покупка? Помислете два пъти, може да има по-добра алтернатива. Продавате ли нещо: стоки, недвижими имоти, плодовете на вашия труд? Може би има хора, които ще бъдат още по-заинтересовани финансово от това. Имаме причина да имаме глава на раменете си.

Някои хора сега следят внимателно обменните курсове. Кой знае, може би това е същата златна мина ?

Дева (24 август – 23 септември)

Девите са известни със своята педантичност и практичен подход към нещата. И това определено ще им помогне през 2024 г. Не слушайте недоброжелатели и зяпачи, които само ви наричат ​​скука и не могат да кажат нищо по същество. Не сте на една вълна с тях. Добавете малко постоянство, като Овена, бъдете по-уверени в себе си – и всичко ще се получи. Вашите професионални умения могат да ви отведат на ново ниво, съвсем ново ниво. Точно това ще увеличи благосъстоянието ви по начина, по който сте го искали.

Практика, практика и още практика. И накрая, вашите професионални умения ще говорят вместо вас.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Тук всичко е просто. Става дума за амбиция. Не се сдържайте излишно и угаждайте на мнението на другите. Ако видите възможност, грабнете я със зъби. Не се срамувайте и поискайте повишение или поне вдигане на заплатата. Началниците просто няма да имат възможност да ви откажат, защото през 2024 г. звездите са изцяло на ваша страна. А ако сам сте си шеф, не се страхувайте! Разширете обхвата на вашите дейности, както винаги сте планирали. Козирозите искат много, но и получават не по-малко, запомнете това.

Моментът е добър за започване на някакъв общ бизнес. Но погледнете по-отблизо партньорите си, те трябва да са надеждни хора.

Водолей (21 януари – 20 февруари) 

Вашата дума на годината вече е отговорност. Именно тя ще ви помогне да преодолеете финансовите проблеми, ако има такива, и да изградите нормална кариера. Използвайте отговорността като основа за вашата финансова стратегия през 2024 г. Не гледайте на амбициозните Козирози; те ще тръгнат по различни пътища от вас. Просто подходете трезво към целта си и действайте според предварително очертания план. Това трябва да е достатъчно, за да постигнете желания резултат.

Ако не можете да планирате нещо сами, обърнете се към специалисти. Не се срамувайте, когато става въпрос за вашето собствено благополучие или благополучието на вашето семейство, съмненията за това трябва да бъдат оставени на заден план.

Това са нашите петима късметлии. Ако видите вашата зодия в този списък, поздравления, вие сте абсолютен късметлия! И дори повече от това, сега знаете в коя посока да се движите, така че успехът няма да закъснее.

Година на Дракона

Символът на 2024 г. според източния календар е Зеленият дървен дракон. Китайците вярват, че тази година благоприятства хората във всички начинания и помага на онези, които имат отворено сърце. Освен това, според тях, Зеленият дракон влияе на абсолютно всички области на човешкия живот. Той олицетворява мъжкия принцип на Ян, така че е особено надежден, предпазлив и уверен.

Освен това, според източните вярвания, следващата година ще донесе големи промени на всички ни. И ще продължат дори през следващата 2025 година. Единственото нещо, което може да го спре и което е основният враг на Зеления горски дракон, е гордостта. Затова ви съветваме да се придържате към предварително поставените цели, да не губите ентусиазма си и да разчитате на силите си. Във всичко останало бъдете сигурни, че следващата година няма да ви подведе!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?