Home » KO4 STORY » Паулина от Игри на волята сподели истината за смъртта на Сия от Фермата
Паулина от Игри на волята сподели истината за смъртта на Сия от Фермата

Паулина от Игри на волята сподели истината за смъртта на Сия от Фермата

Новината за смъртта на Анастасия от „Фермата“ потресе не само останалите участници от сезона с нейно участие, но и всички други след тях, за които това е абсолютен шок. Слуховете, че всъщност става дума за самоубийство, допълнително потресоха всички.

Паулина Горанов, която познаваме покрай участието й в „Игри на волята“ и „Черешката на тортата“, изненада наскоро много с емоционалното си признание, че блондинката действително сама е сложила край на живота си.

„Тя реши сама да си тръгне от този свят.

Най-слънчевият и добър човек, който познавам. Искрена, откровена и винаги усмихната – така ще те запомня, приятелко“, написа в емоционален пост в социалните мрежи Паулина.

Във вчерашния ден бе и изпращането на фризьорката в морския курорт Варвара, а дъщеря й Теа благодари на всички за съобщенията и помощта, и припомни, че приятелите на Анастасия събираха пари, за да я изпратят достойно.

Както стана ясно, Сия е скочила от терасата на дома си в столичния квартал „Бъкстон“, като не е оставила предсмъртно писмо. Блондинката, която е завършила актьорско майсторство, но работеше като фризьорка, сложи край на живота си на 27 октомври, като първата и основна версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а причината най-вероятно е мъж.

Приятели на Сия разказват, че тя и преди е правила опити за самоубийство, но все неуспешни. Жизнерадостната, на пръв поглед дама, всъщност доста често изпадала в тежки депресии, взимала и силни хапчета.

Близки до блондинката са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?