Home » ЗОДИИ » ПЕТ зодии, които ще срещнат ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ в последните часове на 2023 – очаква ги незабравимо РОМАНТИЧНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ:
ПЕТ зодии които ще срещнат ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ в последните часове на 2023 - очаква ги незабравимо РОМАНТИЧНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ:

ПЕТ зодии, които ще срещнат ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ в последните часове на 2023 – очаква ги незабравимо РОМАНТИЧНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ:

Остават само няколко седмици до Нова година – пред нас е коледната суматоха, огромен брой крайни срокове, активна подготовка за празника, избор на подаръци за любими хора и много други познати ритуали, свързани с основния празник на годината.

 Някои от нас обаче не само ще участват в новогодишната надпревара, но и ще се потопят в ярко романтично приключение, което може да промени целия им живот. Астролозите откроиха 5 зодии и им подготви специални подаръци – среща със сродната душа преди края на 2023 г.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Най-романтичният период за Близнаците ще бъде краят на октомври до първата десетдневка на декември. Именно през този период е най-вероятно да срещнете правилния човек. Звездите съветват Близнаците да са по-често на обществени места, да се разхождат в парковете. Срещата ви ще се случи неочаквано, като в романтични филми.

Ако сте много заети и нямате време за разходка, огледайте се по-отблизо около вас. Вероятно сега ще погледнете един човек с напълно различни очи. Не се страхувайте първи да направите крачка напред, има много голяма вероятност симпатията да е взаимна.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Водният Заек ви обещава приятен завършек на годината в компанията на специален човек. През есента Стрелците ще се радват на вниманието на противоположния пол. Приемайте комплименти, флиртувайте нежно и се наслаждавайте на процеса. Това ще ви помогне малко да повишите самочувствието си и да повярвате в собствения си чар.

До края на 2023 г. ще срещнете човек, с когото можете да създадете силна връзка. Веднага ще разберете, че той е избраният. Ще го намерите забавно, лесно, удобно и безопасно. Интересното е, че сродната душа ще насърчи Стрелеца да стане по-добър и да повиши нивото си на благосъстояние. Ще имате голям късмет – не пропускайте съдбата си!

Дева (23 август – 22 септември)

Самотните представители на този знак ще имат време да сбъднат мечтата си да се влюбят до края на годината. Съдбата ще направи така, че Девата дори ще трябва да избира между няколко кандидата. Няма да е лесно, но слушайте само сърцето си, защото животът ви зависи от този избор. Символът на 2023 г. подсказва, че Девите ще могат да срещнат сродната си душа в компанията на общи приятели.

Не се отказвайте от събирания или пътувания заедно. Ще се чувствате комфортно в спокойна атмосфера и заобиколени от любими хора. Не забравяйте обаче, че не е нужно да се преструвате и да приписвате заслуги за постиженията на други хора: искреността и учтивостта са основните ви привлекателни черти. Потенциалният избраник ще бъде очарован от харизма и ще вземе съдбата в свои ръце. Очаквайте скоро покана за среща.

Риби (19 февруари – 20 март)

Декември ще бъде наистина приятен, тъй като месецът ще бъде изпълнен с романтични изненади. Леката симпатия с приятни моменти може да прерасне в нещо повече. Някой ден дори няма да повярвате на собствения си късмет, всичко ще бъде толкова напомнящо за типичните романтични комедии.

 Рибите ще се чувстват вдъхновени и най-щастливи и това ще стане основната ви мотивация да разширявате границите си и да изпълнявате желанията си.

Рак (21 юни – 22 юли)

Съвсем неочаквано ще се случи съдбовна среща. Може би ще е на опашка за кафе или във фитнеса, или дори кавга в банка. Това ще бъде последвано от сладка кореспонденция, обаждания и кратки срещи. Малко по-късно връзката плавно ще премине в пълноценен формат.

Съдбата не изключва възможността да празнувате Нова година заедно. Най-вероятно вашата сродна душа е родена в различен елемент, но вашите енергии ще се допълват взаимно и ще ви научат да гледате на проблемите от различна гледна точка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?