Горещи новини

Пиян-залян и надрусан, Гонзо звъннал на Светлана Гущерова в 2 след полунощ

Gonzo zvynql na Svetlana v 2 prez noshta

Повече от подобаващо, полял Георги Иванов – Гонзо, победата си като нов шеф на БФС.

В паметната нощ черноокият футболист с фалшива диплома, изльокал няколко литра марково уиски, като добавка шмъркнал и няколко „магистрали“, след което се присетил за креватните са авантюри с бившата си любовница Светлана Василева.

Грабнал телефона си и звъннал на бившата плеймейтка към 2ч. след полунощ, издават запознати.

Светлана разбира се не му вдигнала, тъй като вече е порядъчна жена и майка на 4 деца. За сметка на това пък позвъняването на Гонзо вбесило ревнивия й съпруг Християн Гущеров, който спретнал скандал. Избухливият едър богаташки наследник побеснял и недоумявал как е възможно Гонзо да си позволява да звъни на жена му посред нощите.

Усъмнил се дали двамата не се срещат тайно и кога за последно е общувала с бившия футболист на „Левски“.

Стресираната кльощава моделка заеквала и отричала да общува с Гонзо. Тя твърдяла пред мъжа си, че от години не се е чувала с новоизбрания президент на БФС и не знае защо й звъни. Това била и самата истина.

Откакто е омъжена за Християн, Светлана си седи кротко на задника и не смее дори да общува с други мъже, защото знае лошата ревност на мъжа си, и нито иска да завърши в „Пирогов”, нито изгонена с четири деца, и нарязани дрехи и чанти.

Припомняме, че мъжемелачката стана известна покрай връзката си с Георги Иванов – Гонзо, откъдето идва и прякорът й. Светлана години нареди работеше като елитна компаньонка и дори не го криеше. Тя е минала почти всички по-известни футболисти – Георги Иванов – Гонзо, Валери Божинов, Благой Георгиев – Джизъса, както и редица бизнесмени. Христиан Гущеров не се радва, че има толкова много баджанаци, и държи изкъсо жена си, както и периодично й спретва зрелищни скандали от ревност.

Бившата еротична моделка също не се гордее със секс миналото си и днес се срамува от него. В свои интервюта казва, че съжалява, че някога не е залагала над учебниците, а е изчуквала „хлябът наш насущний” по най-древния начин.

„Сега не бих се снимала за „Плейбой”. Абсурд! Вече имам други приоритети, семейството ми е на първо място и не се гордея с миналото си”, признава блондинката, която всяка година ражда по едно дете.

В крайна сметка Светлана не вдигнала на Гонзо и блокирала номера му, а той се отказал да й звъни и се оправдал пред аверите си, че го е направил на пияна глава.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пиян-залян и надрусан, Гонзо звъннал на Светлана Гущерова в 2 след полунощ"

Какво мислите?