Горещи новини

Пиячката си каза думата: Боби Михайлов с цироза в Турция! (лекува се там от месеци, Мария Петрова съсипана)

Kliuki za Bobi Mihailov

Стряскаща новина за вратар номер едно от златните години на родния футбол – Боби Михайлов, потресе всички.

Оказа се, че от няколко месеца той не се намира в България, а се е преместил в Турция. Там Борислав Михайлов е избягал по две причини, първата от които е много сериозна.

Съпругът на Мария Петрова се лекува от заболяване на черния дроб, да си го кажем направо – цироза. Наясно сме какво го е причинило, разбира се – алкохолът, към който Михайлов е пристрастен от дълги години.

Неведнъж сме го виждали да се олюлява пиян, да заваля по време на пресконференции и дори да му призлява – помним случая, когато беше с Бойко Борисов в Сърбия и едва не колабира… Всичко това си е казало думата и черният му дроб е в ужасно състояние, разкриха близки до семейството му източници.

В Турция той е попаднал на прекрасни лекари и обещаващо лечение и е пожелал да остане да живее там, поне за известно време. А втората причина да не иска у нас, са смъртните заплахи, които още получава от разгневени футболни фенове – знаем за скандала с дългогодишното му ръководство на БФС…

„Дано се излекува, но и трябва да спре поркането, иначе не става. Мария Петрова е до него, но не знае на кой свят е от притеснение“, коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пиячката си каза думата: Боби Михайлов с цироза в Турция! (лекува се там от месеци, Мария Петрова съсипана)"

Какво мислите?