img
Home / СВЯТ / Плашещо! Сбъдна се още едно пророчество предричащо края на света

Плашещо! Сбъдна се още едно пророчество предричащо края на света

/
/
/
672 Views
loading...

Все повече се говори и се смята, че края на света наближава и ще се случи в нашето време.

През последните години наблюдаваме как пророчества от Библията, свързани с последните времена, се изпълняват и това плаши голяма част от населението на земята. Наскоро обаче мюсюлманите са забелязали, че пророчество, идващо и от тяхната религия, се е изпълнило и вещае, че Апокалипсисът идва.

Тази година в Саудитска Арабия паднаха обилни количества валежи. Водата буквално удави пустинните местности и донесе нещо невиждано в сухите територии. На пръв поглед изглежда, че местните трябва да се радват, защото животните им вече могат да пасат из някогашните пустини. Но на никой не му е до смях, защото случилото се е още един признак, че краят на света е близо, дочу КОЧ.

Според мюсюлманските пророци, денят на Страшния съд ще настъпи, когато арабската земя се превърне в пасбище, по което ще текат реки.

До този момент хората ще преживеят политически надпревари, изригвания на вулкани и земетресения. В пророчествата им се говори и за неща като издигане на многоетажни сгради и създаване на скоростен транспорт. Реалността в момента ни казва, че всичко това вече се е сбъднало.

Забележително е, че всички пророчества са показани във филма „Властелинът на пръстените”. Това е така, защото по време на обучението си в Оксфорд писателят Джон Руел Толкин се е запознал с представители на елитната арабска младеж, които му споделили някои странни на пръв поглед истории, идващи от вярванията им.

Източник: Факти

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!