Горещи новини

ПОДРОБНИЯТ хороскоп за седмицата от 30 октомври до 5 ноември: Козирог, имате завиден късмет, който ще ви съпътства за дълго напред.

ПОДРОБНИЯТ хороскоп за седмицата от 30 октомври до 5 ноември: Козирог имате завиден късмет който ще ви съпътства за дълго напред.

Овен

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект.

Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 41,45,17,23,30,39

Телец

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите.

Не са изключени кожни проблеми, алергии. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.

Щастливи числа: 39,17,24,26,27,22

Близнаци

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.

Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Щастливи числа: 24,14,3,15,38,28

Рак

Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание.

За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В семейството Ви може да има болен. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.

Щастливи числа: 3,16,4,12,0,35

Лъв

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Имате много поводи за вълнения.

Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.

Щастливи числа: 10,34,29,13,42,0

Дева

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини.

Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, засега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Щастливи числа: 23,41,18,32,10,5

Везни

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект.

Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.

Щастливи числа: 28,40,36,23,34,18

Скорпион

В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Здравето и тонусът Ви са отлични. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви.

Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Щастливи числа: 32,34,36,26,40,46

Стрелец

Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Нервната Ви система е претоварена.

В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 32,15,10,36,45,19

Козирог

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби.

Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В крайна сметка ще постигате целите си.

Щастливи числа: 40,23,10,17,0,33

Водолей

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби.

В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Щастливи числа: 6,2,22,18,23,38

Риби

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Живейте живота, който вие искате, и направете и всички около Вас щастливи.

Щастливи числа: 17,15,5,33,32,27

Твоят коментар

Be the first to comment on "ПОДРОБНИЯТ хороскоп за седмицата от 30 октомври до 5 ноември: Козирог, имате завиден късмет, който ще ви съпътства за дълго напред."

Какво мислите?