Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » ПОДРОБНИЯТ хороскоп за седмицата 18-24 септември: БЛИЗНАЦИ – професионални изненади; ДЕВА – значителна награда
ПОДРОБНИЯТ хороскоп за седмицата 18-24 септември: БЛИЗНАЦИ - професионални изненади; ДЕВА - значителна награда

ПОДРОБНИЯТ хороскоп за седмицата 18-24 септември: БЛИЗНАЦИ – професионални изненади; ДЕВА – значителна награда

Tретата седмица на септември отчасти ще продължи тенденциите от предходната седмица, но в същото време ще донесе нови енергии, свързани преди всичко с нашето дневно светило.

През този период слънцето ще има най-голямо влияние върху нас. Като олицетворение на нашето „Аз” в космограмата, Слънцето ще акцентира върху текущите събития в контекста на нашето лично възприятие, принуждавайки ни да анализираме отново своите емоции, желания и реакции.

На 23 септември Слънцето ще напусне знака Дева и ще се настани в знака Везни за следващия месец. Везни не е най-доброто място за Слънцето, тъй като тук то е в своя спад и има трудности със себеразкриването и насърчаването на лични интереси. Слънцето във Везни ще насърчава хората да търсят хармония в работата и отношенията.

Проявата на дипломатичност и скромност ще бъде особено характерна за Везни и Водолей. Везните в същото време ще започнат да маскират своята болезнена суета по всякакъв възможен начин, като се преструват, че не се нуждаят от ничие одобрение или признание за заслуги.

Повишаването на самочувствието е най-добрата препоръка за всеки, който има трудности със самочувствието. Спортуването, зачитането на вашето тяло, нужди и лично пространство ще помогне не само на Везните, но и на всички, които искат да променят живота си към по-добро, да станат по-цялостна и жизнена личност, по-самостоятелна, с ясни лични граници.

Опозицията на Слънцето и Нептун на 19 септември ще донесе размирици, психологически кризи и здравословни проблеми. Рибите ще бягат от решаването на належащи проблеми, а Раците могат да изпитат трудности при поддържането на водно-солевия баланс в организма. Хаосът на мислите и чувствата в сферата на романтиката и отношенията ще бъде характерен за Овен и Лъв, които ще бъдат склонни към емоционална нестабилност, мятане между партньори и обожатели.

Тригонът на Слънцето и Плутон в края на седмицата ще даде началото на нови перспективни проекти в бизнеса, ще допринесе за израстване в кариерата и изпълнението на амбициозни задачи. Това ще засегне особено Скорпионите, Овните и Лъвовете, които ще имат възможност да заемат престижна длъжност или да получат по-висок социален статус. Почти всички представители на Зодиака ще почувстват прилив на сила и енергия, което не само ще им позволи да водят активен начин на живот, но и ще има най-положително въздействие върху здравето им. През този период лечението на рак или безплодие дава добри резултати и възможността за зачеване се увеличава значително.

Тригон на Меркурий и Юпитерв самия край на седмицата ще донесе положителни тенденции в областта на комуникацията и връзките. Появата на продуктивни и реални идеи ще доведе до тяхното бързо изпълнение. Сътрудничеството с международни организации ще бъде ефективно и ще носи добри дивиденти в бъдеще. Хармоничните контакти с бизнес партньори ще допринесат както за появата на нови възможности за взаимноизгодно сътрудничество, така и за перспективите за разширяване на собствения бизнес.

За Близнаци, Дева, Стрелец и Риби този транзит ще донесе добри възможности за започване на собствен бизнес. За Рибите това е и прекрасен ден за официална сватба. Възможност за започване на сериозна романтична връзка ще се появи за типичните представители на въздушната стихия – Близнаци, Везни и Водолей. Последните обаче няма да отделят много от безценното си време на тази сфера.

Тригонът на Венера и Хирон ще допълни положителните тенденции от края на седмицата, засилвайки чувството за хумор и способността да се надсмивате над себе си. Късметът в любовта ще съпътства Телец и Везни, а Стрелецът ще успее да намери оригинално решение на отдавнашен сложен проблем.

положителни тенденции

Ето и какво очаква всяка зодия според седмичния хороскоп за 18-24 септември:

Овен (21 март – 20 април)

В началото на седмицата Овните рискуват да попаднат в ситуация, която на пръв поглед ще изглежда безнадеждна. Тези Овни, които могат да бъдат търпеливи, до четвъртък ще могат не само да намерят начини за разрешаване на възникналия проблем, но и да станат облагодетелствани от това решение. В противен случай, поддавайки се на нетърпението и емоциите, Овенът рискува да направи грешен избор, последствията от който дълго време няма да бъдат по най-добрия начин.

Здравето на Овните ще бъде доста добро, единственото, от което трябва да се пазят са настинките. Финансовият сектор ще остане без промяна спрямо предходната седмица. Но в професионалните дела се планират положителни промени. Що се отнася до романтиката, Овенът също ще бъде малко объркан от броя на обожателите си и ще бъде изключително трудно да избирате между тях.

Телец (21 април – 20 май)

Телецът ще бъде зает с преоценка на ценности, предимно материални. Някои Телци дори ще направят задълбочена ревизия на своите ресурси, средства и възможности, като начертаят някакъв план за бъдещи действия в материалната сфера. Известно скъперничество в Телците ще бъде провокирано и от забавяне на получаването на финансови средства. Последният, разбира се, все още ще бъде на разположение на Телец, но притесненията по този въпрос едва ли ще бъдат избегнати.

В романтичната сфера Телецът също ще има склонност да „спести“ чувства и изрази на емоции, които ще предизвикат недоволство от страна на половинката. Здравето няма да предизвика безпокойство за онези Телци, които имат хронични ендокринни заболявания. Типичните представители на този земен знак също трябва да обърнат повече внимание на диетата си, като премахнат прекалено солените, мазни или сладки храни.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Седмицата е подготвила за Близнаците много интересни събития, свързани с професионалната сфера. Близнаците ще успеят да решат успешно сложни задачи, поставени от ръководството едва до края на седмицата. Освен това логиката на вземане на решения няма да е много типична за Близнаците. Свикнали да разчитат на интелекта, за Близнаците е трудно да вземат предвид емоционалния компонент на проблема, а точно това се изисква от представителите на знака.

Умората, натрупана в края на седмицата, може да провокира лека загуба на сила при Близнаци и тук най-добрата терапия може да бъде съвместен уикенд с любими хора или приятели. Финансовата страна на живота няма да предизвика притеснения, а здравето, ако се третира внимателно, ще помогне на Близнаците да издържат на стреса през по-голямата част от седмицата.

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците ще изпитат известен спад в активността, а меланхолията ще преобладава сред спектъра от емоции. Това ще бъде свързано преди всичко с романтичната сфера на живота. За почти всички типични представители на този воден знак са предсказани неразбирателства и конфликти със сродните души. Заради справедливостта си струва да се отбележи, че самите Раци няма да инициират конфронтации, а напротив, ще започнат да изглаждат грубите ръбове с всички средства.

Въпреки че понякога си струва да дадете сериозен отпор на несправедливите претенции срещу вас. Професионалната сфера ще изисква специално внимание от страна на Раците, заети в IT сектора или в реалния производствен сектор. Финансовото състояние на Раците ще бъде стабилно, а здравето им ще им позволи да се занимават активно със спорт и да издържат на сериозни физически натоварвания.

Лъв (23 юли – 22 август)

За Лъва седмицата ще е доста спокойна и дори скучна. Най-малкото самите Лъвове ще изпитат не много приятни емоции, свързани с невъзможността да водят начина на живот, който биха искали. Ще трябва да обърнете много внимание на роднини, деца или близки хора, партита и събития ще бъдат отложени, а срещите с приятели няма да доведат до очаквания ръст на емоциите.

Професионалната сфера едва ли ще донесе на Лъвовете нови интересни проекти, но ще ги принуди да „изчистят“ всички недостатъци и трески на старите. Здравето на Лъва ще бъде доста добро, единственото нещо, от което трябва да внимавате, е преяждането и злоупотребата с алкохол – това може да има особено негативно въздействие върху външния вид на типичните представители на този огнен знак. Финансовите приходи обещават да бъдат стабилни през цялата седмица.

Дева (23 август – 22 септември) 

За Девите седмицата обещава да бъде активна, богата на разнообразни събития. Професионалната сфера ще изисква от Девите решителни действия, конфронтации с колеги, но в крайна сметка успехът ще бъде на страната на Девите. Бизнесмените Дева ще имат възможност да разширят сферата си на влияние. Девите, занимаващи се с медицина, ще работят повече от обикновено и наградата обещава да бъде много значителна.

Здравето на Девата ще бъде доста добро, само метеорологично зависимите представители на този земен знак ще бъдат изложени на риск. Що се отнася до сферата на романтиката и връзките, Девите ще заемат доста твърда и принципна позиция и ще отказват да правят всякакви компромиси, така че на половинките на Девата няма да им е лесно през този период.

щастие в кухнята

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните ще трябва да защитават личните си граници почти цяла седмица, както в работата, така и в отношенията с близките. Актуални ще бъдат и въпросите, свързани със собствените ви житейски цели, желания или планове – оказва се, че тези планове не винаги съвпадат с плановете на вашите партньори, както в бизнеса, така и в отношенията. Изясняването на този вид ситуация обаче ще бъде от полза за Везните, тъй като ще помогне не само да разберат по-добре себе си, но и своите „съпътници“ в живота.

Здравето може да напомни за себе си на Везни с настинки в края на седмицата, както и с повишен риск от травми по време на интензивна физическа активност. Последната трябва да бъдат намалена поне до началото на следващата седмица. Финансовата сфера ще изисква от Везните засилен контрол върху разходите.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември) 

За Скорпионите седмицата обещава да бъде доста стабилна и предвидима. В професионалните дела успехът ще съпътства Скорпионите, занимаващи се с търговия, банкиране и застраховане, както и с митнически структури. Силното финансово състояние ще зарадва мнозинството от Скорпионите, които през този период ще бъдат склонни да трупат, минимизирайки разходите си. Грижата за здравето ще позволи на Скорпионите да избегнат възможни настинки и наранявания, както и вирусни инфекции.

Що се отнася до сферата на романтиката, тук Скорпионите ще се характеризират с мързел, който е нетипичен за този знак. Представителите на този воден знак най-вероятно ще предпочетат да прекарват свободното си време у дома, с книга и домашен любимец, отколкото на срещи и разходки под лунна светлина.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът ще преживее известен период на затишие, когато ще бъде зает с обикновени текущи ежедневни дела. Проблемите на родителите и децата ще станат актуални за семейния Стрелец, а идеите за започване на собствен бизнес ще започнат да завладяват най-неспокойните представители на този огнен знак. Здравето на Стрелец може леко да се влоши до края на седмицата, поради възможни алергии. Ефикасен лек може да бъде добрият сън, разходки на чист въздух и умерена физическа активност.

Финансовите приходи на Стрелците ще бъдат нестабилни, но това няма да повлияе на настроението на самите Стрелци. Романтичната сфера може да се активизира в края на седмицата за все още необвързаните представители на този знак – под формата на нови интересни запознанства, инициирани от приятели.

Козирог (22 декември – 19 януари)

На Козирозите им предстои трудна седмица и тук ще е важно Козирозите да се въздържат от силни разрушителни емоции, които ще ги завладеят почти по всякакви причини. В професионалната сфера са възможни резки и внезапни промени, свързани с риск, злоупотреба с власт или положение. Това може да засегне особено Козирозите, занимаващи се със спорт, военни дела, полиция или финансови спекулации.

За семейните Козирози седмицата ще донесе конфликти и кавги, а за все още необвързаните – напротив, срещи, приятно общуване с противоположния пол и интересни запознанства. При Козирозите, родени в края на декември, може да се наблюдава повишен травматизъм – много вероятни ще бъдат счупвания, натъртвания, изгаряния или рани. За януарските Козирози рисковете за сърдечно-съдовата система ще се увеличат под формата на възможна хипертония или пристъпи.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите ще бъдат заети със семейни и роднински дела, което ще изисква голяма отговорност и внимание. Почти няма да остане време за развлечения и срещи с приятели, а свободното си време Водолеите ще посветят на любимите си филми или компютърни игри. Здравето на Водолеите обещава да бъде добро, при условие че спят достатъчно и се хранят здравословно. Приемът на витамини и микроелементи ще позволи на Водолеите да избегнат сезонните настинки и инфекции, а редовните разходки на чист въздух ще осигурят достатъчно сила и енергия.

Финансовото положение на Водолеите ще бъде стабилно и предвидимо, а професионалната сфера също няма да изисква допълнителни усилия. Що се отнася до романтиката, тук Водолеите, които все още не са намерили своето щастие, ще имат реални възможности да се потопят в нови обещаващи връзки.

Риби (19 февруари – 20 март)

Почти през цялата седмица Рибите няма да се чувстват изобретателни. И само уикендът ще донесе на Рибите прилив на сила и енергия, необходими за решаване на важни проблеми, натрупани наскоро. Професионалната сфера през този период едва ли ще донесе удоволствие на Рибите и постиженията в нея ще бъдат скромни.

Финансовата страна на живота няма да създава притеснения на Рибите, а здравето на типичните представители на този воден знак, страдащи от хронични заболявания, ще се подобри до края на седмицата. Сферата на романтиката и връзките няма да е на първо място за Рибите, които сега ще предпочетат да се пуснат по течението, свеждайки комуникацията с потенциални кандидати до минимум .

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?