Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Познахте ли го Гледа го цяла България
Познахте ли го Гледа го цяла България
Познахте ли го Гледа го цяла България

Познахте ли го Гледа го цяла България

Стара снимка на Наско Колев, на която той празнува осми рожден ден избра майка му, за да покаже, че се гордее с представянето на сина си във „ВИП Брадър”. Въпреки че някой от съквартирантите го намират за асоциален и доста затворен, засега бъдещият лекар се радва на симпатии на зрители и обитатели на къщата в Нови хан. Негов единствен враг е Кулагин, който не пропуска да го клъвне, че още живее в дома на родителите си. Майка му Аделина обаче подкрепя всячески талантливото си момче. Тя е акушер, затова и Колев избрал да учи медицина.

Познахте ли го Гледа го цяла България

 

Аделина разказва, че е приела новината за участието на сина й във „ВИП Брадър“ с много смесени чувства, най-вече защото той е неопитен, а в шоуто участниците подлежат на манипулация. Обсъдили са семейно поканата му в шоуто, но решението да влезе си го е взел сам. Посъветвали са го да не се поддава на провокации, тъй като е възпитан и интелигентен млад човек, пише hotnews.bg. Майка му издава още, че не му е повлияла за медицината. Наско е бил приет във всички университети във Великобритания, в които е кандидатствал, все инженерни науки, все с математика. Но в крайна сметка е избрал да следва медицина във Варна.

На въпроса към Ади дали й е неприятно името на сина й да се споменава редом до това на Мария Илиева и дали двете се познават, майката отсича: „Познаваме се, разбира се, с Мария Илиева. Не се дразня и не обръщам внимание какво се говори и пише за тях, защото не се интересувам от нуждата на хората от клюки и зрелища“. А на запитването какво ще му каже, когато излезе от къщата, Аделина е категорична: „Че се гордеем с него! И че му „сваляме шапка“ за стоицизма! Балансиран, овладян и положителен!“.
Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*