Горещи новини

Помните ли Виолета Здравкова, Мис България 1999 г.? От хубостта ѝ няма и помен, изхранва се с… (СНИМКА)

Помните ли Виолета Здравкова, Мис България 1999 г.? От хубостта ѝ няма и помен, изхранва се с... (СНИМКА)

40-годишната Виолета Здравкова, която се окичи с короната на „Мис България” през 1999 година, днес не прилича на себе, видя Ко4.

Миската, която нашумя като първата жена, изтеглила кредит, за да си увеличи гръдната обиколка с импланти, няма нищо общо с някогашната красавица. Виолета видимо се е състарила, а от предишната й хубост няма и помен, пише „Уикенд“.

След като преди 6 години почина бившият й възлюбен Трайчо Трендафилов, популярен като Трайчо Манекена, Здравкова закъсала финансово.

Босът от СИК бе поел изцяло грижите по издръжката на Виолета и дъщеря си приживе. Благодарение на него миската се сдоби с апартамент и прилична издръжка. В продължение на 3 години Виолета управлявала собствен фризьорски салон, но фалирала и го продала. За да се издържа, тя се преквалифицирала в маникюристка.

За кратко блондинката бе омъжена за бизнесмена Румен Лазаров.

Той се ожени за нея след скандалното й участие в първия сезон на „ВИП Брадър“ през 2006 г., но след развода им не искал и да чуе за нея. Определя връзката им като „огромна грешка”. По време на престоя на Виолета в Къщата се наложи Агенцията за закрила на детето да се намеси, след като 3-годишната й щерка Данайа падна в басейна и едва не се удави, докато майка й пушеше и диплеше клюки.

Помните ли Виолета Здравкова, Мис България 1999 г.? От хубостта ѝ няма и помен, изхранва се с... (СНИМКА)

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Помните ли Виолета Здравкова, Мис България 1999 г.? От хубостта ѝ няма и помен, изхранва се с… (СНИМКА)"

Какво мислите?