Горещи новини

Помните ли Петко от „Хелс Китчън“: Ето какво се случва с него след шоуто

Помните ли Петко от „Хелс Китчън“

Петко от „Хелс Китчън“ срещна любовта, научи КОЧ.

Помните ли Петко от „Хелс Китчън“? Той беше един от участниците във втория сезон на кулинарното шоу и бързо се превърна в любимец на зрителите. Петко бе един от най-колоритните участници в шоуто, но за огромно съжаление, напусна кулинарната надпревара на крачка от финалния етап на състезанието.

Днес Петко гостува в „На кафе“, където разказа как върви живота му след участието му в „Хелс Китчън“. Пецата признава, че след предаването има много фенове, не само в България, но и в чужбина, както и че винаги е „истински“. „Бил съм истински както в шоуто, така и в реалния живот. Каквото ми е на душата, това ми е и на устата. Всички ме поздравяват за участието ми в „Хелс Китчън“. Имам страшно много фенове както в България, така и в чужбина.

Всички съжаляват, че не съм стигнал до финала, но постижението осмо място, също не е лошо. Самоук съм, всичко ми идва отвътре и продължавам да готвя“, разказа Петко пред водещата Гала.

Той разкрива и подробности около личния си живот.

„Дълго чаках да срещна подходящото момиче. За щастие това се случи. Познавахме се от преди шоуто. Имахме общи компания и приятели, но не бях събрал куража да й покажа чувствата си. Приятелката ми е следяла изявите ми в „Хелс Китчън“ и ми сподели, че е останала очарована от участието ми, защото съм бил себе си“, споделя Петко, пише nova.bg.

Работа

Пецата разкрива и къде работи в момента. „В момента работя в най-голямата компания в света за речни и океански круизи, на много висока позицията като су-шеф на един кораб. Маршрутът му е от Базел, Швейцария, през Кьолн, Германия, до Амстердам, Холандия. През повечето време съм на борда – 6 седмици работя, после 2 почивам. 80% от служителите на кораба са българи, които ме посрещнаха много топло“, споделя Петко.

Той казва още, че е изключително доволен от участието си в „Хелс Китчън“. „Наследих уменията в кухнята от дядо си. Едно време и той е пътувал по круизи. Научих страшно много от него, но заради новата ми позиция се наложи да изкарам допълнително още 7 сертификата“, разкрива Петко.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Помните ли Петко от „Хелс Китчън“: Ето какво се случва с него след шоуто"

Какво мислите?