Горещи новини

Помните ли хубавата Пепи „Оркестър без име“? Вижте как изглежда днес

Pepi ot Orkestar bez ime

За първо внуче почерпила в Русе приятелите си емблематичната актриса Живка Пенева, изиграла ролята на Пепи в култовия филм „Оркестър без име“. Още преди няколко години звездата си пожела да стане баба, а дъщеря ѝ Теодора не закъсняла с големия подарък.

Любопитното е, че внучето на Пенева е наполовина италианче и проплакало на Ботуша. Там щерка ѝ замина да си търси късмета още преди години, а с таткото на детето си имали дълга връзка, преди да решат да станат родители. Неведнъж екранната Пепи е споделяла, че е преминала през 9-те кръга на ада в отглеждането на дъщеря си. Като самотна майка парите не ѝ стигали за нищо, но никога не съжалила, че е избрала да я възпитава сама, пише „Уикенд“. Сега се радвала, че Теодора била добре осигурена, макар никога да не усетила бащина ласка.

Дълги години покрай самоличността на таткото на наследничката на Пенева витаеше мистерия.

Едва след смъртта му звездата от „Оркестър без име“ вдигна завесата и реши да разкрие кой е той. „Когато забременях, човекът си имаше семейство, затова не посмях да го развеждам. Исках само да признае дъщеря ни. Това е Иван Димитров Иванов, по времето на соца беше секретар по строителството на окръжния комитет на БКП“, призна след години мълчание Живка. Факт е, че дъщеря ѝ наистина носи имената на баща си, макар да не го е познавала.

Майка ѝ била изключително горда, че в Италия Теодора била много уважавана и успешна. Не ходела често на гости, защото не искала да се натрапва на младите. С охота обаче ги посрещала у дома и се раздавала от сърце за първото си внуче. Въпреки че отдавна е пенсионерка, актрисата все още копнеела за сцената.

През смях се шегувала с приятелки, че вече не ставала за ролите на хубавици, за каквито я вземали навремето, но пак се надявала някой режисьор да я покани за екранна майка, баба или свекърва. Преди време Живка бе споделила, че пенсията не ѝ стига и се подпомага финансово, като къса билетчета в Русенския театър и помага почасово в една от църквите в крайдунавския град.
Pepi ot Orkestar bez ime

Твоят коментар

Be the first to comment on "Помните ли хубавата Пепи „Оркестър без име“? Вижте как изглежда днес"

Какво мислите?