Home » СВЯТ » Последните снимки на Матю Пери преди да почине и смразяващият пост в Инстаграм
Последните снимки на Матю Пери преди да почине и смразяващият пост в Инстаграм

Последните снимки на Матю Пери преди да почине и смразяващият пост в Инстаграм

Появиха се последните снимки на актьора Матю Пери, който беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис. На 21 октомври той е бил забелязан да вечеря със свой приятел, съобщава „Дейли Мейл“.

Пери и неговият приятел са спрели на булевард “W Pico” в Лос Анджелис на място, известно със своите страхотни бургери. Той е заснет от папараци и това изглежда е последната му поява на публично място, запечатана на камера.

В последният си пост в Инстаграм звездата от „Приятели“ показва как релаксира в джакузито в дома си.

Точно там, според TMZ, той е бил намерен мъртъв, а причината за смъртта му е удавяне. Властите съобщиха, че спешен екип е бил повикан на място по сигнал за сърдечен арест. Актьорът е открит неконтактен в 16 ч. в събота (местно време). Разследващи, занимаващи се с тежки престъпления, също са били на място, но не са открити следи от насилие.

Сайтът посочва, че на мястото не са открити наркотици или следи от бурни забавления.

Последният пост на актьора е от преди 5 дни. На снимката той разпуска в джакузито си през нощта, сложил е слушалки и се наслаждава на гледката към града.

„О, значи движението на топлата вода те кара да се чувстваш добре? Аз съм Матман“, написа той към снимката.

82-годишният баща на Матю беше забелязан да влиза в дома му след трагичната новина за неговата смърт. По-късно пристигна и майка му Сузан и вторият му баща Кийт Морисън.

Джон Бенет Пери пристигна в дома, където спешни екипи са намерили мъртвия Матю. Джон, който също е актьор, се е появявал в един епизод на „Приятели“ през 1998 г.

Само преди седмица Матю зарадва феновете си като сподели снимка със своя баща. Оказва се, че това е последната им снимка заедно.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?