img
Home / КЛЮКАРНИК / Посякоха Халваджиян, той изригна срещу столичен сайт

Посякоха Халваджиян, той изригна срещу столичен сайт

/
/
/
354 Views

Скандал се заформя между столичен сайт и предаването „Като две капки вода”, след като вчера за първи път от два месеца предаването отново имаше публика, научи ko4.

В коментар за опасността от струпването на толкова хора в студио, озаглавен „Като две капки зараза”, Площад Славейков” написа:

„В понеделник вечерта шоуто „Като две капки вода” обяви публично от екрана, че с вируса е приключено и пандемията е отминала. Не го казаха директно, но посланието беше ясно. Публиката беше в залата. На една въздишка разстояние. Напук на всички разпоредби и въпреки здравия разум”. Провокиран от материала, продуцентът Маги Халваджиян изля гнева си във Фейсбук:

„Сега ще отговоря на Разбирачите ,Критикарите и вечно Знаещите и Разбиращи от всичко журналисти от “Площад Славейков”!

Първо: Капацитета на студиото на Капките е 520 души! Снощи в залата публиката беше 100 човека! Това дори не е 30 процента! Това е под 20 процента! Второ: Всички в залата бяха седнали през 1 стол и разстоянието беше над метър и половина! На журналистите нямащи понятие от камери и обективи, ще разясня, че ефекта при снимане с дългофокусни обективи е точно този! Смачква се перспективата и обектите изглеждат близо един до друг! Трето: Отряд юристи обстойно разчепка заповедта на Министерството на здравеопазването и дори се свърза с РЗИ за разяснения! От РЗИ дойде писмено становище, че публика в Капките може да има, при спазване на гореспоменатите правила.

И четвърто: Преди да пишете глупости-проверявайте! Нова телевизия има отдел връзки с обществеността, а такъв отдел има и Глобал Филмс! Ани Халваджиян, която добре познавате щеше да ви отговори как се случват при нас нещата! Всъщност може би аз съм прекалено наивен, но смятам че медии, които не са в “графата” жълти би трябвало да имат друго отношение към достоверноста на написаното от тях! Но както казах, аз съм явно един наивен идеалист, който винаги се опитва да спазва правилата! А Вие “ Площад Славейков”, току що нарушихте правилата на добрата журналистика!”

марица

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook