Горещи новини

Потрес! Анджелина Джоли сменя пола на едното си дете

Анджелина Джоли сменя пола на детето си

Анджелина Джоли е решена да остави Шайло да бъде такава, каквато иска да бъде, научи ko4.

Брад Пит е в ужас от новината, че 12-годишната му дъщеря – Шайло Джоли Пит, е започнала процес на смяна на пола с благословията на майка си Анджелина Джоли, пише Newspunch.

Стартът на хормоналното лечение е поставен още преди година и момичето вече е на път да се превърне в мечтаното момче, или така поне твърдят различните медии, пред които Анджелина Джоли е давала изявления по въпроса.

Още от малка Шайло предпочита да носи панталони и да бъде с мъжка прическа. През 2009 г. тя за първи път се появява публично с абсолютно момчешки дрехи, за да даде ясна заявка пред обществото, че това я кара да се чувства добре.

За особеностите на предпочитанията си през годините Шайло винаги е била подкрепяна и от двамата си родители. Явно обаче малката госпожица изобщо не се е шегувала и днес тя категорично смята да премине от другия бряг. Което обаче, за разлика от майка ѝ, далеч не се харесва на баща ѝ, възприемал досегашните ѝ пристрастия само като временен каприз.

В още по-голям потрес от новината са родителите на Брад Пит – бабата и дядото на Шайло. По думите им те нямали представа от решението на внучката си и по никакъв начин не искат това да се случи с нея.

Анджелина Джоли подкрепя решението на детето си още преди две години. Актрисата неведнъж е признавала в интервюта, че ще се съобрази с желанието и потребностите на дъщеря си, независимо какви ще бъдат те. Тя ѝ беше верен съюзник, дори когато Шайло настояваше да се нарича Джон или Питър.

„Шайло е човешко същество със свободна воля. И като такова тя има пълното право да избере пола, с който се идентифицира“, заяви актрисата в интервю пред Sun по-рано.

Различни медии разкриват, че Анджелина Джоли изцяло плаща терапиите по трансформацията на детето, което вече е преминало на хомонално лечение. То постепенно ще преобразува женското тяло в мъжествено. Същите твърдят, че промяната на звездната дъщеря ще се случи в хирургична клиника Younique в Санта Моника в Калифорния.

Според лекарите периодът, в който се намира Шайло – началото на пубертета, е особено подходящ за трансформацията, тъй като физически момичето все още не е развило своята женственост. Този факт те обясняват с това, че промените, които настъпят със смяната на пола, няма да бъдат толкова резки и всичко ще се случи много по-лесно и безпрепятствено.

Източник: Woman.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Потрес! Анджелина Джоли сменя пола на едното си дете"

Какво мислите?