Потрошената от Дивна Кристин вбеси мрежата

Потрошената от Дивна Кристин

Моделката Кристин Илиева, която пострада сериозно при катастрофата с Дивна, прояви поредна наглост, научи КОЧ.

Красавицата възмути социалната мрежа с благотворителен концерт, който се организира, за да се съберат средства за предстоящи операции. Преди време потребители на Фейсбук масово се надигнаха срещу Илиева, която не спира да се снима с маркови дрехи на луксозни дизайнери, а в същото време търси финансова помощ за здравето си.

Според масовото мнение, Кристин може спокойно да направи разпродажба и да събере голяма част от парите, от които се нуждае за интервенциите. Кристин позира с чанти за по 3000 лева, а в същото време търси помощи, възмущават се в интернет, видя HotNews.

В предстоящия благотворителен концерт ще се включат големи музикални звезди от родния шоубизнес, като Мария Илиева, Любо Киров, D2, Папи Ханс, Тита, Михаела Филева, V:rgo x TRF, БНР, Deep Zone Project, Young BB Young, Искрата. Това е една малка част от имената, които застават зад инициативата на младата певица Дивна „Всичко/нищо“, с която ще събира пари за приятелката си.

Събитието е на 12 юни в Интер Експо Център, цените на билетите са 12 лв.

Припомняме, че преди повече от година двете приятелки Дивна и Кристин катастрофираха, като моделката беше тежко ранена, а певицата управляваше автомобила. Месеци по-късно Илиева успя да проходи, но има нужда от допълнително лечение.

С този концерт ще стартира и фондация „Всичко или нищо“, която ще се стреми да обединява български известни лица и носители на мнение в мащабни кампании за подкрепа на благотворителни каузи. Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат използвани за благотворителни цели.

Марица

Твоят коментар

Be the first to comment on "Потрошената от Дивна Кристин вбеси мрежата"

Какво мислите?