img
Home / БЪЛГАРИЯ / По съвет на Ванга, изхвърлих от списъка предметите под номер 2 и сега в дома ми дойде благоденствие и парите се върнаха

По съвет на Ванга, изхвърлих от списъка предметите под номер 2 и сега в дома ми дойде благоденствие и парите се върнаха

/
/
/
795 Views

Винаги съм била наясно, че съществуват неща, които по някакъв начин привличат късмета, както и такива, които го отблъскват далеч от дома!

Благодаря, Ванга, за съветите! Дори не съм подозирала, че това може да помогне, но точно щом изхвърлих второто нещо в списъка, парите започнаха да идват в дома ни! Ванга ни спаси от дългове!

Ако бъдат премахнати тези предмети, депресивното настроение и безразличието към всичко, което се случва, веднага ще изчезнат от дома ви, разбра КО4. Тези „колекции от отрицателна енергия“ включват:

1) Посуда с пукнатини.

Такива неща не се препоръчват да се оставят в дома ви. Дори ако това е любимата ви чаша, изхвърлете я. Нашите предци са вярвали, че именно посудата символизира богатството в къщата, а пукнатините скоро ще доведат до загуба на благосъстоянието на хората, живеещи в нея.

2) Изкуствени букети.

В такива цветя няма живот. И те не са предназначени за живите хора. Те най-много допринасят за влошаването на вътрешната атмосфера в дома ви. Най-сръчните изкуствени рози няма да заместят живите орхидеи или теменужки. По-добре е да засадите трева в саксия, отколкото да вкарвате мъртва енергия в дома си.

3) Стари дрехи в гардероба.

Във всеки гардероб има дрехи, които не се обличат от много години. Или любими обувки, които ви е жал да изхвърлите. Но всичко това не носи положителна енергия, а само депресира атмосферата у дома. Затова е по-добре да се отървете от тези неща. Не е необходимо да ги изхвърляте. Можете да ги дадете на хората в нужда и в тази добра работа ще подобрите собствената си аура.

Всички тези съвети са насочени към почистване на жизненото пространство от “енергийния боклук”. Но изпълнението им ще донесе осезаеми ползи.

В края на краищата, не напразно хората да казват, че новите неща определено ще заменят ненужните неща. И може би, след като изхвърлите старото палто, в замяна най-накрая ще получите дългоочакваното кожено палто!

Ето и още от безценните съвети на пророчицата:

Ванга съветва винаги да има мед в къщата. Течното злато носи благополучие в дома ни. Освен това медът охранява спокойствието и комфорта. Добре е да имате и финикова палма или върба. Защото тези дървета са първи помощници в борбата със злото. Пазят дома и отблъскват нечистотията. Според ясновидката трябва в къщата да имаме обезателно и натурален сапун. Той ни чисти не само физически. А измива всичкото зло и ни предпазва от зли магии.

Чесънът също е едно от магическите вещества, които е добре да имаме в дома си.

Поставен в ъглите на стаите, той гони уроките и ни предпазва от зли очи. Свещите пък помагат да се съхрани да не изчезне енергията от къщата, съветва голямата пророчица. Който има кръгло огледало в спалнята си, щастието никога няма да напусне покоите му. Ветропоказателят пък ще се справи с вятъра и стопаните на тази къща никога няма да познаят скръб, тъга или нещастие. Изсушената рибена люспа носи в дома късмет, пари и доволство за всички, но трябва да умеете да я съхранявате много добре.

Вземете си кука вкъщи и така ще уловите щастието и късмета, ако ви липсват от години, съветва Ванга. Кехлибарът у дома прочиства главата и носи само мир и късмет.

Ако искате да намерите пътя към щастието и да задържите любимите си хора, пазете кълбо вълна в шкафчето си. Точилото пък ще ви предпази от зли духове и ще ви помогне да забогатеете. Иглите в дома също пазят от уроки и нещастие, а ако проблемите вече са се настанили в живота и къщата ви, можете да ги прогоните, като си вземете тръстика.

Петричката легенда твърди, че ако искаме съдбата да ни се подчини, трябва да поставим предмет с формата на ботуш на видно място в жилището си. Ако искате къщата ви да е пълна с много щастие и просперитет, винаги в купата в кухнята следете да има ябълки.

Пясъчният часовник в дома показва, че цените времето и имате надежден приятел в трудни ситуации.

В жилището ли ви е, знаете как да действате независимо от трудностите и препятствията в живота. Баба Ванга съветва още в къщата да имате и птица на щастието. И такава икона, която да ви прави радостни и щастливи. Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация ще успокоява вълненията ви. Основното правило е да се обръщате с цялото си сърце към иконата, за да отговори на вашите нужди.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!