img
Home / KO4 STORY / По тази СНИМКА баща разбра, че дъщеря му страда от смъртоносна болест

По тази СНИМКА баща разбра, че дъщеря му страда от смъртоносна болест

/
/
/
579 Views
loading...

Кой би допуснал, че една обикновена на пръв поглед снимка на момиченце може да предвещава ужасно заболяване, което може да доведе до летален край.

Баща решава да публикува уж невинна снимка на детето си, за да послужи като предупреждение за други родители за признаците на коварна болест, която отнема човешки живот.

В края на 2016 година Дейв Флетчър решава да заведе малката си дъщеря Изи на детската площадка. Той поставя момиченцето в люлката и започва да я люшка и забавлява. След малко обаче детето просто заспива. Останалите деца на площадката се смеели на станалото, но Дейв решил да направи нещо нетипично. Той извадил телефона си и уловил момента. Детайлите от този кадър обаче говорели за най-страшното.

По тази СНИМКА баща разбра, че дъщеря му страда от смъртоносна болест

Оказва се, че малката Изи има рак.

Подобна умора не е нормална за едно активно и здраво дете. Дори тогава това е било сигнал за сериозно заболяване. Другите симптоми също не след дълго били хванати от лекарите – синини по тялото, чести боледувания. Родителите обаче дълго време пренебрегвали тези сигнали – смятали,ч е те се дължат на честото падане на бебето и слабия му имунитет по време на грипния сезон. Когато обаче Изи получила необясним обрив, те решили да отидат в клиниката, за да ѝ направят изследвания. Лекарите обаче ги изненадали неприятно с най-коварната диагноза – левкемия.

До момента Изи е претърпяла един курс химиотерапия. Лекарите казват, че състоянието ѝ се подобрява. Момиченцето трябва да продължи обаче с терапията още известно време. Експертите успокояват родителите, че дъщеричката им лесно преодолее левкемията заради ранното диагностициране на заболяването.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!