img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Преди 3 години аз тежах 94 килограма. Сега съм 66 килограма /плюс-минус 1-2 килограма в дните около месечни…

Преди 3 години аз тежах 94 килограма. Сега съм 66 килограма /плюс-минус 1-2 килограма в дните около месечни…

/
/
/
1400 Views

Преди 3 години аз тежах 94 килограма. Сега съм 66 килограма /плюс-минус 1-2 килограма в дните около месечния цикъл/.

Няма да ви пращам снимка ‘преди и сега, защото на мен самата ми се повръща от подобни манипулации. Няма преди и няма сега! Има „бях дебела и отслабнах„. Искам още в началото да подчертая много дебело – за тези близо 3 години не се сблъсках с йо-йо ефекта. Но пък придобих желязна дисциплина. Иначе не може да се отслабне – с каквото и да е, както и да е.

Ето какво направих аз:

Първо намалих всичко наполовина. Изхвърлих големите чинии. Не ядях никакви пасти, торти и т.н. Спрях газираното. Започнах да ходя пеша на работа. Няма диета, няма режим – каквото и да е, но половин порция. Малко след това последното ми ядене беше в 17 часа. И все още е така. С една особеност – едно от храненията ми е само от ленено брашно.

И още една особеност – един разтоварващ ден в седмицата, а ако съм особено мотивирана – два разтоварващи дни в седмицата. Рецептата с лененото брашно е лесна. В чаша прясно мляко се слагат 3-4 чаени лъжички ленено брашно, разбърква се и се пие. Прясното мляко може да е зелен чай, може да е смути, може да е плодов или зеленчуков сок, с изключение на цитрусите. Не може да смесвате ленено брашно с кисело мляко. Когато се разбърка и е готово, малко преди да го изпиете, сложете в него и една чаена лъжица спирулина на прах. Аз почивам от време на време от спирулината и сутрин я заменям с лъжичка какао, но от хубавото. Гледам да не прекалявам с него, защото малко затяга корема.

Това е. Лененото брашно е моят начин да отслабна.

Не е скъпо, ефективно е, но изисква много дисциплина и старание. В началото се свиква, след това е лесно,а сега дори ми е хубаво, защото смених изцяло не само начина, по който изглеждам, но гардероба си.

Източник lekuva.net

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook