Горещи новини

През сълзи: Певицата Мира с брутални разкрития за мръсотиите на фамилия Стораро!

Mira s izkazvane za semeistvo Storaro

Тони Стораро и синовете му – Фики и Емрах са обичани от хиляди фенове вече десетилетия.

Кой би могъл да предположи, че за семейството им ще излязат наяве мръсни разкрития – разбира се, извън простотиите на Емрах Стораро, които са постоянни…

Е, не само такива излязоха, а и бяха споделени от колежката им в бранша Мира, която надигна глас със сълзи на очи. Певицата плака и разказа как те буквално са я сринали и са я довели до успокоителни с интригите и фалша си.

Работата е там, че Мира записвала песен, каквато записвал и Фики Стораро, но тя не знаела за това, нито пък той. Когато все пак се разбрало, тя попитала продуцента си какво ще правят, а Ненчо Касъмов й отвърнал, че който завърши парчето пръв, той го пуска.

„Стегнах се, работих денонощно и неуморно, дадох всичко от себе си и с екипа направихме парчето първи. Но то не беше пуснато. Попитах защо, а отговорът беше, че Тони Стораро и Фики Стораро са заплашили, че ако тяхната песен не излезе първа, ще напуснат компанията. Де факто извиха ръцете на всички и постигнаха своето със заплахи и фалш, както обикновено“, споделя разстроената Мира.

Преди време Тони Стораро заплашил Митко Пайнера, че ще напусне компанията му, ако синът му Фики не получи наградата за певец на годината.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "През сълзи: Певицата Мира с брутални разкрития за мръсотиите на фамилия Стораро!"

Какво мислите?