Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Преслава показа дъщеря си от Велинград навръх Нова година (Паола порасна и прилича на малка принцеса – Снимки)
Преслава показа дъщеря си от Велинград навръх Нова година (Паола порасна и прилича на малка принцеса – Снимки)

Преслава показа дъщеря си от Велинград навръх Нова година (Паола порасна и прилича на малка принцеса – Снимки)

Преслава отдавна не беше показвала дъщеря си. Но за Нова година поздрави феновете си с кадър от хотел, намиращ се в българската СПА  столица Велинград, който се прочу с най-скъпия куверт за празниците, обявен за  страната ни.

Офертите тръгнаха от 1184 лв и стигаха до внушителната сума от 11 500 лева.

Но от петзвездния парк уточниха, че става дума за 4 дневен престой в супер луксозна обстановка и за президентския апартамент, в който може да се настанят  шест души.

В звездната нощ Преслава имаше участие там, припомня Ко4. Фолкаджийката  се появи по едно време  в лобито на хотела заедно с Паола. Певицата бе облечена цялата в злато, а щерка й, която видимо е порасна бе наконтена в розова рокля, досущ като малка госпожица.

Двете момичета се снимаха и поздравиха феновете с настъпването на 2023 година.

Момиченцето много е израснало на височина и си личи, че е захитряло. От кадрите се вижда, че Паола е започнала да се срамува от непознатата обстановка, преди бе палава и неудържима, а сега гледа майка си право в очите.

Преди известно време Преслава сподели, че малката пее много и вярно  като нищо в рода им ще иа   още една певица. След мама и леля и Паола може да тръгне по техния път.

Източник: Клюки

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?