Home » KO4 STORY » Приятелката му каза да се отърве от кучето си незабавно! Тогава той публикува тази обява:
Приятелката му каза да се отърве от кучето си

Приятелката му каза да се отърве от кучето си незабавно! Тогава той публикува тази обява:

Едно от най-лошите неща, които могат да се случат в една връзка, е когато един от двамата не харесва домашния любимец на партньора си.

Още по-зле става обаче, когато ти кажат да избираш между домашния ти любимец и човека с който живееш. Такъв е случаят на този мъж от Роанок, Вирджиния, САЩ, който живее заедно с приятелката си от известно време.

За съжаление обаче, тя не харесва неговото куче на име Моли, така че му казва да и потърси нов дом. След няколко дни спорове и кавги, той седна на компютъра и публикува обява в един от най-известните интернет сайтове за обяви в САЩ.

Превод на обявата:

“Приятелката ми не харесва моят бигъл Моли. Така че трябва да и намеря нов дом.

Тя е чиста порода, имам я от четири години и идва от разкошен квартал. Тя обича да играе. Не е обучена до край. Дългата й коса изисква някои значителни разходи за поддръжка, както и ноктите й, но тя обича, когато и ги направят.

Всяка вечер стои бутна и лае, но спи докато работя. Яде само от най-добрата и най-скъпата храна. Никога не лае когато се прибера у дома след дълъг работен ден, и още по-малко дава безусловната си любов, когато съм тъжен. Не хапе, но може да бъде самият ад.

Така че… Някой интересува ли се от моята 30-годишна егоистична, зла и златотърсачка на пари приятелка? Може да дойдете да я потърсите още сега! Моето куче и аз искаме да я разкараме възможно най-скоро!”

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?