Home » КЛЮКАРНИК » Приятелят на партньорката на Емрах Стораро в Денсинг старс: С жестока обида и закана към Стораро-Ето какво му написа:
Priqtelqt na partniorkata na Emrah sys jestoka zakana

Приятелят на партньорката на Емрах Стораро в Денсинг старс: С жестока обида и закана към Стораро-Ето какво му написа:

Тази година в „Денсинг старс“ скандалите сякаш валят един след друг, но така е, като са решили да вкарват вътре чалгари.

Емануела и Емрах Стораро втрещиха с простотията си, но тя поне напусна формата снощи, докато малкия син на Тони Стораро май има още да го търпим…

Припомняме, че миналия път той си позволи нещо адски нагло, а именно да награби танцовата си партньорка Веси Данева на сцената и да й вкара език в устата.

Гнусно, а?! Самата тя не скри отвращението и шока си, но това не е всичко.

Веси има сериозен приятел, който побеснял от своеволието на Емрах и му изпратил заканително съобщение. В него пишело:

„Ей, лекенце мазно, публично ще се извиниш за поведението си, за да не си събираш зъбите по пода!“, разкриха близки до Данева.

Самата Веселина още била гневна на Емрах и му забранила каквито и да било простотии с нея оттук нататък като го заплашила на свой ред, че ще се откаже да танцува с него.

„Аз нямам нищо към теб, нищо повече от професионален ангажимент и държа това да ти стане ясно“, заяви директно на записа в ефир снощи Веселина, с което отново доказа, че целувката на малкия пръдльо й е била изключително неприятна.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?