img
Home / СВЯТ / Продават най-зловещата къща в Англия, където се случват необясними неща!

Продават най-зловещата къща в Англия, където се случват необясними неща!

/
/
/
281 Views

Във Великобритания е обявена за продан една от най-известните с паранормални явления къщи, научи ko4. Имотът в графство Есекс в миналото е бил затвор за обвинени във вещерство. Малката къща е известна като „Клетката“ и собственичката й твърди, че в нея редовно се наблюдават паранормални явления.

По стълбищата се появявали кървави пръски, вратите се отваряли сами, от крановете на чешмите потичала вода, без да има хора в стаята.

Ванеса Мичел купила къщата през 2004 г. и казва, че вътре е виждала зловещ призрак с вид на „дяволски козел“, а неизвестна сила дръпнала косата й.

Агенцията за недвижими имоти рекламира къщата като „възможност за бизнес начинание, за даване под наем на специален, паранормален имот“.

Смята се, че в миналото поне 19 жени, обвинени във вещерство, са били затворени в къщата. Две от тях били екзекутирани през 1582 г.

8-годишният син на една от жените бил принуден да свидетелства срещу нея. В миналото децата на екзекутираните за вещерство са били оставяни на произвола на съдбата и често умирали от недохранване или студ. Това подхранва легендите около имота, за който се твърди, че може да е обитаван от духовете на жените или децата им.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!