img
Home / БЪЛГАРИЯ / Прокуратурата разкри ужасяващи подробности за кошмара с пловдивска ученичка!

Прокуратурата разкри ужасяващи подробности за кошмара с пловдивска ученичка!

/
/
/
337 Views

Кондукторът, арестуван за блудство с непълнтолетно момиче в рейса, вече е уволнен от работа, научи ko4. Това съобщава  собственикът на фирмата, която обслужва линия №10 от градския транспорт в Пловдив, Димитър Чолаков.

„Освободил съм го от работа веднага щом разбрах за какво е арестуван. Нека да си отговаря за делата, такива хора не ми трябват“, заяви Чолаков.

Днес Районна прокуратура-Пловдив е привлякла като обвиняем 73-годишния Мехмед, за това, че извършил блудствени действия с лице, ненавършило 14- годишна възраст – момиче на 13 години – престъпление по чл. 149 ал. 1 от Наказателния кодекс. До момента е установено, че на 2 май 2019 г., в гр. Пловдив, обвиняемият Мехмед М. бил в автобус от градския транспорт, където работил като кондуктор. При престой на последната спирка в автобуса се качило 13-годишното момиче. Мехмед М. отишъл при нея и извършил блудствени действия.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!