Горещи новини

Пролетното равноденствие 20 март 2024: най-енергийният ден за годината! НЕ правете това, за да не си навлечете неприятности и болести!

Proletno ravnodenstvie na 20 mart 2024g

Човек се събужда с природата на 20 март, денят на Пролетното равноденствие

Именно от този ден се случва истинската победа на светлината над тъмнината, започва нова година на цъфтеж, растеж и пробуждане на всичко живо, красиво и светло.

Ние сме гости на природата. И е важно да се държим според нейните правила и закони.

В астрономията това е пролетното равноденствие, когато денят е равен на нощта.

Народни знаци на деня:

В навечерието на празника или на самия празник хората почистваха къщата, изнасяха боклука и почистваха най-недостъпните мръсни места – колкото повече мръсотия се изнесе и колкото по-чисти бяха измити ъглите в къщата, толкова повече щастие ще има заедно с пролетното слънце!

Това е магическо време, време на знаци, символи, знаци.

Забележете всичко, което се случва в този момент. Чрез символите можете да разберете себе си и бъдещето си;

Отправяме молби за късмет и покровителство към Висшите сили с лице на изток;

Станете рано, по-добре е да станете преди зазоряване, за да има просперитет и щастие в живота. Според древните вярвания, ако се излежавате сутрин в леглото, можете да си навлечете всякакви неприятности и болести

В деня на пролетното слънцестоене не можете да оставите къщата си непочистена – в противен случай ще започне хаос във вашите дела, както лични, така и работни;

Не можете да се карате или да отказвате гостоприемство: всякакви лоши емоции ще привлекат лоши хора в къщата;

Твоят коментар

Be the first to comment on "Пролетното равноденствие 20 март 2024: най-енергийният ден за годината! НЕ правете това, за да не си навлечете неприятности и болести!"

Какво мислите?