img
Home / БЪЛГАРИЯ / Протест пред централата на ГЕРБ. Бойко, къде са парите?

Протест пред централата на ГЕРБ. Бойко, къде са парите?

/
/
/
338 Views

Днешният ден ще е напрегнат за лидера на ГЕРБ и бивш премиер на страната.

В четвъртък в 17:30 ще се проведе митинг срещу ГЕРБ пред централата на партията, във връзка с безобразното състояние, в което те оставиха държавата.

Мощен протест срещу ГЕРБ организират протестиращите от лятото на миналата година българи. Току що Тихомир Василев обяви официално събитие под надслов: “Бойко, къде са парите?”. Това се случва, след широкото обществено недоволство срещу платените протести против правителството в последните седмици, за които се говори, че са организирани именно от ГЕРБ.

Ето какво пише Тихомир Василев в поканата си към събитието, което е насрочено за този четвъртък в 17:30 пред централата на ПП ГЕРБ, която все още се помещава в административната сграда на НДК:

След управлението на ГЕРБ държавата е пред колапс. Заложените от Бойко Борисов мини ден след ден гърмят. Благодарение на това управление енергетиката ни е превзета, а бизнесът е поставен на колене.

За 12 години здравеопазването е превърнато в поредната касичка. Втора година се борим с Ковид-19. ГЕРБ даде стотици милиони за дефектни маски и уж за респиратори, а днес линейките все още нямат точно мобилни респиратори.

“Топлофикация – София” е с над един милиард лева задължения благодарение на вещото управление на “любимата” герберска кметица Йорданка Фандъкова, която пък утвърди практиката: ремонт на ремонта.

Няколко едни и същи “любими” фирми взимат милиарди за “любимите” магистрали и спешни ремонти на язовири, уж в критично състояние. Същите тези фирми с авансите за милиарди, сега се опитват да извиват ръце и да саботират, рушат пътищата на столицата.

Цяла седмица всяка сутрин ни организират шоу на скъпа и нова тежкотоварна строителна техника върху жълтите павета, които са уникална културна ценност на София, издържали на две световни войни, пише imatedumata.com.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook