img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Професор Станка Маркова: Правете го редовно по 2 пъти на ден! Едно време в селата беше ЗАКОН – сутрин и вечер!

Професор Станка Маркова: Правете го редовно по 2 пъти на ден! Едно време в селата беше ЗАКОН – сутрин и вечер!

/
/
/
7525 Views

Секс трябва да се прави поне по 2 пъти на ден, съветва проф. Станка Маркова.

Удоволствието в леглото е много здравословно и е задължително да се практикува навсякъде, по всяко време и без мярка, твърди лекарката. Тя е категорична, че младите само си създават проблеми, като ограничават половите си контакти и ги заменят с лаптопи, таблети и порно.

Тези заместители са нездравословни и пораждат както физически, така и психически проблеми, каза проф. Маркова.

Според нея стресът е виновен в значителна степен за намаляване на удоволствието от половите контакти, но в същото време тъкмо чрез секс могат да бъдат елиминирани проблемите от различни стресови състояния. Тя е категорична, че не толкова механичното сексуално действие, а отношението, топлината между двама души поддържа радостта от любовните отношения.

„Дори възрастните мъже, които вече имат некачествена ерекция, се чувстват добре от факта, че създават радост на половинката си. Сексуалният живот не бива да се занемарява. В селата едно време всяка вечер и сутрин са правили секс”, обяснява професорката.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook