Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Професор Чирков: Усмивките помагат на хората да живеят 12-13 години повече от намусените!
Професор Чирков: Усмивките помагат на хората да живеят

Професор Чирков: Усмивките помагат на хората да живеят 12-13 години повече от намусените!

Професор Чирков е известен с факта, че е първият, който присажда сърце в България.

Неговата работа е свързана с редица проучвания за дълголетието по света. Рецептата му в жегите е изключително лесна: таратор плюс чесън, вода и любов. Това е оръжието срещу летните горещини. Трябва да избягвате злобата и завистта и да не преяждате, както и да пиете много течности, особено вода, разбра Ко4.

Професорът събира в едно редица факти от проучвания в европейските страни, за да изследва тайната на дългия живот. Например той познава жена от Франция, която е жива и е на достолепната възраст от 126 години! Чирков затвърждава доказателството си, че когато у човек има качества като завист, злоба, негативизъм, преследване на кариера на всяка цена, живее по-малко и умира от високо кръвно или инсулт, инфаркт и други.

Вижте и това: Проф. Чирков разкри 2 много ценни рецепти за здраво сърце и кой орган е 100 пъти по-опасен…

Истината за живота е човек да изпитва радост от него, за да живее по-дълго. Особено в летните горещи дни трябва да се храним преди 18 часа, като в менюто ни има само леки храни, без да преяждаме. И задължително да се усмихваме поне 20 до 30 пъти на ден. Защото според професор Чирков, усмихнатите хора живеят с цели 13 години повече от останалите. В жегите правенето на любов е идеално средство за разпускане.

Самият професор, който днес навършва на 81 години, продължава да го практикува.

Пожелаваме му здраве, щастие, нови знания и дълголетие за рождения ден!

Източник: С кафето

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?