Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Проф. Козовски: 3-та вълна на Covid-19 няма да има! А властта първа да се ваксинира публично, че побърка народа!
Проф. Козовски: 3-та вълна на Covid-19 няма да има!

Проф. Козовски: 3-та вълна на Covid-19 няма да има! А властта първа да се ваксинира публично, че побърка народа!

Проф. Иван Козовски е лекар с дългогодишна практика, убеден е, че не бива да се говори за трета, четвърта, че и стотна вълна на коронавирус!

Проф. Иван Козовски – уважаван и с дългогодишна практика твърди, че трета, четвърта, десета, та и стотна вълна на коронавируса няма да има. И е престъпление да се говори постоянно за това на хората. Много от които страдат не от вируса, а от последствията от страха и паниката.

„С много и какви не не пандемии сме се сблъсквали досега, по целия свят. Това не е първият случай на подобна зараза, но този път нещата ескалираха и медиите буквално побъркаха народа.

Безумие е да се прави това. Абсурдно е и да се внушава, че видиш ли, хората добивали психични проблеми от вируса на Covid-19. Болен от Ковид се самоубил, дори жената, посегнала на децата си, била извършила това заради вируса – и това четох някъде…

Хора, спрете се! Защото ако българите развиват психични проблеми и разстройства, то те не са резултат от инфекцията, а от психозата. Все повече пациенти ми казват, че не гледат телевизия освен спорт и филми. И смятам това за правилно“, заявява проф. Иван Козовски.

Той е убеден, че до март месец догодина или най-късно до лятото, от коронавируса у нас, а и по света, ще е останал само спомен. Заключенията му не се базират на нищо друго, освен на досегашния му опит. И сам е предизвикал себе си, за да се увери, че това ще е точно така.

Колкото до ваксините, проф. Иван Козовски не смята, че те са вредни, отровни, убийци и прочие. Но е категоричен, че трябва да са напълно доброволни и по желание. Както и закупени от реномирани и напълно проверени фирми, с доказано име.

„И още нещо – нека политиците първи да си направят ваксинацията, ако искат да успокоят народа. Но да я направят в ефир, пред медиите. Защото с цялата тази празна какофония не постигнаха нищо друго, освен да настроят още повече хората срещу себе си“, смята лекарят, пише trud.bg.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?