img
Home / ЗА МЪЖЕТЕ / Проф. Козовски: 3-та вълна на Covid-19 няма да има! А властта първа да се ваксинира публично, че побърка народа!

Проф. Козовски: 3-та вълна на Covid-19 няма да има! А властта първа да се ваксинира публично, че побърка народа!

/
/
/
526 Views

Проф. Иван Козовски е лекар с дългогодишна практика, убеден е, че не бива да се говори за трета, четвърта, че и стотна вълна на коронавирус!

Проф. Иван Козовски – уважаван и с дългогодишна практика твърди, че трета, четвърта, десета, та и стотна вълна на коронавируса няма да има. И е престъпление да се говори постоянно за това на хората. Много от които страдат не от вируса, а от последствията от страха и паниката.

„С много и какви не не пандемии сме се сблъсквали досега, по целия свят. Това не е първият случай на подобна зараза, но този път нещата ескалираха и медиите буквално побъркаха народа.

Безумие е да се прави това. Абсурдно е и да се внушава, че видиш ли, хората добивали психични проблеми от вируса на Covid-19. Болен от Ковид се самоубил, дори жената, посегнала на децата си, била извършила това заради вируса – и това четох някъде…

Хора, спрете се! Защото ако българите развиват психични проблеми и разстройства, то те не са резултат от инфекцията, а от психозата. Все повече пациенти ми казват, че не гледат телевизия освен спорт и филми. И смятам това за правилно“, заявява проф. Иван Козовски.

Той е убеден, че до март месец догодина или най-късно до лятото, от коронавируса у нас, а и по света, ще е останал само спомен. Заключенията му не се базират на нищо друго, освен на досегашния му опит. И сам е предизвикал себе си, за да се увери, че това ще е точно така.

Колкото до ваксините, проф. Иван Козовски не смята, че те са вредни, отровни, убийци и прочие. Но е категоричен, че трябва да са напълно доброволни и по желание. Както и закупени от реномирани и напълно проверени фирми, с доказано име.

„И още нещо – нека политиците първи да си направят ваксинацията, ако искат да успокоят народа. Но да я направят в ефир, пред медиите. Защото с цялата тази празна какофония не постигнаха нищо друго, освен да настроят още повече хората срещу себе си“, смята лекарят, пише trud.bg.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook