Горещи новини

Прочутият астролог Анджела Пърл за март 2019 г. – ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ необичайни събития. РАК, ЛЪВ, ДЕВА късметът е на ваша страна.

Прочутият астролог Анджела Пърл за март 2019 г

Прочутият астролог Анджела Пърл каза, че през първия пролетен месец на 2019 г. почти всички знаци на зодиака ще могат да намерят щастие в семейния живот и финансовата стабилност.

Овен

В първите дни на пролетния месец ще трябва да работят не само върху себе си, но и върху хората около тях, трябва да се положат много усилия за постигане на най-съкровената мечта. Ако нещо се обърка, не можете да спрете на половината от изминатото разстояние, не забравяйте да изпълните най-съкровените мечти. Март ще бъде капризен и непредсказуем.

Някои задачи могат да бъдат решени, но ще има тъмни страни, поради което Овен ще трябва да избира между любов и работа. От финансова гледна точка са възможни малки разходи, но до края на месеца те ще могат да погасяват всички дългове.

Телец

Март 2019 г. ще бъде много успешен за този зодиакален знак, те не само ще могат да правят икономии, но и ще разрешат всичките си финансови проблеми. Анжела прогнозира много интересни и необичайни събития, които очакват Телец. Те не само ще подредят личния си живот, но има възможност и да се радват на нова работа. Напредъкът в кариерната стълбица, успехът във финансовите въпроси, си струва да се очаква от този зодиакален знак. Най-важното е никога да не спираме. Звездите през март ще обичат активни и мотивирани хора.

Близнаци

Въпреки факта, че февруари е добър месец за този зодиакален знак, първият пролетен месец ще ви даде възможност да застанете твърдо на краката си. Не се притеснявайте, ако един ден не се получи нещо, на следващия съдбата ще ви даде шанс да изпълните най-съкровената мечта. Звездите на късмет ще ви помогнат да не се спънете.

Във финансите всичко ще бъде спокойно, много работа ще падне върху главата на Близнаците. Тяхната дейност ще завладее дълбините на душата им.

Рак

Тяхното желание да намерят партньор в живота може да се счупи на малки парчета. Не бързайте през март 2019 г. активно да търсите любов. Това ще доведе до големи грешки в живота ви, можете да се изгорите повече от веднъж. Анджела Пърл съветва да изчакате малко, след което започнете да търсите семейното си щастие.

Семейните Раци през март ще бъдат ядосани, заради тяхната ревност, споровете и кавгите в семейството, които могат да започнат. Старайте се да бъде тишина и ред. Астрологът съветва малко да закопчаете портфейла при вида на различни и ненужни за вас покупки.

Лъв

Истинският цар на животните, който се стреми да направи живота си успешен и щастлив. Но те няма да могат да направят това през март 2019 г. Звездите на късмета временно ще се отвърнат от тях. Лъвът ще трябва да работи много върху себе си, за да реализира плановете си за бъдещето. Не се отказвайте, ако нещо се обърка. Добрите времена винаги идват.

Дева

Тяхната съдба през март тази година ще бъде благосклонна. Те не само ще могат да постигнат големи висоти в кариерния си растеж, но и да подобрят отношенията си с любимия си човек. Не забравяйте да напишете списък на вашите желания, това ще помогне в бъдеще да не се препънете и да вървите по правилния път.

Ако можете да си купите имот или кола, определено трябва да го направите. Късметът ще ви помогне с правилния избор.

Везни

Март 2019 г., според Анжела Пърл, е най-добрият период за обявяване на любов или за изграждане на отношения в семейството. Не трябва да се отвръщате от любимия човек, трябва да правите това, което казва сърцето ви. В кариерния растеж са възможни малки промени, което ще намали разходите ви и ще добави приходи.

Скорпион

Март ще помогне не само за подобряване на отношенията с любимия и скъп човек, но и за реализиране на най-нереалистичните мечти. Не се разстройвайте, ако нещо се обърка, съдбата ще ви даде шанс да създадете щастливо семейство и да получите обещаваща работа.
Стрелец

През март има и възходи и падения. Астрологът съветва да се обърне специално внимание на втората половина на месеца. Може да има малки спорове в екипа или в семейството. Трябва да бъдете внимателни със сърдечните заболявания.

Козирог

Март няма да бъде толкова благоприятен, колкото февруари, но те ще могат да съберат мислите си и да започнат да работят за изпълнение на най-съкровените си мечти.

Водолей

Животът им през март 2019 г. ще бъде много богат и интересен. Те ще могат да преодолеят цялото лошо време по пътя си в живота. В семейните отношения ще има само щастливи мигове и много романтика.

Риби

През март 2019 г. си струва да прекарвате повече време с обичани и скъпи за сърцето хора, работата трябва да бъде поставена на второ място. Нови познанства ще донесат щастие и късмет. Ако имате възможност да споделите проблемите си с близките си хора, определено трябва да го направите.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Прочутият астролог Анджела Пърл за март 2019 г. – ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ необичайни събития. РАК, ЛЪВ, ДЕВА късметът е на ваша страна."

Какво мислите?