img
Home / БЪЛГАРИЯ / Псетата убийци от Владо Тричков се зъбели на Лео

Псетата убийци от Владо Тричков се зъбели на Лео

/
/
/
169 Views

Лео Бианки е виждал отблизо челюстите на кучетата убийци от Владо Тричков, научи КОЧ. Огромните псета се зъбели на италианеца пред пицарията му. Собственикът им Йордан Карагьозов ги водел до заведението заради бившата си жена.

Красавицата Тоника е сервитьорка в обекта и преди развода мъжът й ходел чат-пат да я взима от работа с колата си. А със себе си водел и зверовете.

„Ауу, страшни кучета! Направо са като баскервилски. А как само се зъбят!”, дивял се Лео на 60-килограмовите четириноги. Ресторантьорът обаче не подозирал, че животните са склонни да проявяват прекомерна агресия, затова миналата седмица доста се изненадал на новината за извършеното от тях убийство. „Ама как така ще изядат жив човек?!”, недоумявал той.

Редовни клиенти на пицарията на Бианки описват екссъпругата на Йордан като много добро, мило и любезно момиче. Хората дори смятат, че Тоника е напуснала мъжа си именно заради манията му по гигантските екземпляри от породата Кане Корсо, които хич не съответствали на нежния й натюрел, пише „Уикенд“.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!