И това ако не е жива гавра, здраве! След като си поигра на влюбена с Евгени Генчев, само и само да си начеше егото и да спечели „Ергенът“, Валерия Георгиева се кани да се омъжва. Само че… не за Генчо.

И хич не я вълнува дали ще го нарани или ще го направи за смях и на любимите си кучета.

Знаем, че от известно време двамата с пианиста не само не се появяват никъде заедно като всички нормални влюбени, но и са спрели да се следват в мрежите. Нищо! Все едно не се познават…

Има обаче и друго – момчето, с което Валерия безсрамно се натискаше на рождения си ден, а отблъскваше Евгени, се оказва неин интимен приятел и до днес. Въпросният Николай Антонов, който нашумя покрай ЧРД партито й, определено е симпатяга и е взел акъла на кучкарката.

Преди дни Вал беше на сватба и се похвали с щастлива усмивка, че се е наредила за букета и го е хванала. „Ще се женяяя…“, смее се веганката, а близки до нея разкриха, че наистина е споделяла това си желание с приятели.

„Абе, чешит си е Валерия и който я познава, го знае отлично. Не е лесна за издържане, но с Евгени пък хептен не се получиха нещата. Тя и не беше толкова влюбена, да си го кажем честно… Още докато беше в имението за снимките, си имаше чувства към Николай, а като свърши предаването му се обади веднага“, разкриват запознати.