Горещи новини

Първа СНИМКА на бебето на Део и Мариана

Део и Мариана

Съпругата на Део показа малкия Теодор, видя ko4.

Мариана и нейният любим мъж станаха родители за втори път точно на празника на влюбените Свети Валентин. На 14-ти февруари на бял свят се появи вторият им син, който те кръстиха с хубавото име Теодор. Хубавата новина щастливите родители обявиха в официалните си профили в социалната мрежа Фейсбук. „Днес се видях с една от най-големите ми любови! Добре дошъл, Теодор!“, написа Мариана, за да съобщи за появата на втората си рожба.

„Заформяме отбор! Добре дошъл, Теодор!“, написа и Део, за да приветства втория си син. Той не пропусна да изкаже и благодарности към целия екип помогнал при появата на бял свят на малчугана.

Део и Мариана вече имаха един син – Борислва, който се роди през 2016-та година.

А сега на бял свят се появи и малкия Теодор. Втората бременността на Мариана обаче не беше никак лека. Това сподели тя в едно свое интервю. Причината за това е, че любимата на Део има здравословен проблем.

„Още, когато родих Боби, знаех, че искам да имам второ дете. Малко трудно се получи, защото се оказа, че имам проблем със съсирването на кръвта“, сподели любимата на Део. „При първата бременност не знаех за този наследствен фактор, но пък всичко мина много лесно. Боби е бил буквално дар от Бога, защото при този проблем може да се стигне и до фатален край на бебето“, каза още Мариана преди време.

Подарък

Сега проблемите са далеч зад гърба на щастливата майка и тя държи в ръцете си „най-хубавия подарък за всяка жена“, а именно малкия Теодор. Мариана сподели снимка на малчугана в официалния си профил в Инстаграм и умили почитателите си.

„За да имам това малко човече, трябваше да премина през 268 инжекции. А сега има щастието да му целувам малките крачета и домът ми да има отново ухание на бебе“, написа тя към качения кадър.

Разкрития.ком

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Първа СНИМКА на бебето на Део и Мариана"

Какво мислите?