img
Home / БЪЛГАРИЯ / Първо в Ко4: Нова издънка с пияния доктор от Хисар, вижте какви „чудеса“ сътвори след поредния запой

Първо в Ко4: Нова издънка с пияния доктор от Хисар, вижте какви „чудеса“ сътвори след поредния запой

/
/
/
914 Views

Минути преди 21 часа снощи в полицията в Хисар постъпило съобщение за катастрофа на кръстовище между булевардите „Христо Ботев“ и „Гурко“.

Докато пресичал на пешеходна пътека, 54-годишен мъж бил ударен от лек автомобил „Тойота“ с 32-годишен водач. На пострадалия е оказана медицинска помощ, освободен е за домашно лечение. Двамата мъже били тествани за употреба на алкохол и при пешеходеца резултатът бил над 1,2 промила. Работата продължава автоконтрольор от районното управление.

Проверка на БЛИЦ установи, че пешеходецът е д-р Мирослав Павлов. Само преди дни той бе заснет много пиян да вика на пациентите пред кабинета си.

„Джипито обслужва 800 души, но рядко го намират трезвен и читав, бабите постоянно се карат с него, неадекватен е, за да им издаде рецепти. Иначе е много добър лекар, няма по-голям диагностик от него“, коментираха пред репортера ни местни жители. Един от тях е видял снощи д-р Павлов с превързани ходила и бос, приятел го е водил по стълбите на районното управление.

От разследващи репортерът ни научи, че истината е и комина, и трагична. Докторът пресичал на кръстовище, автомобилът на Валентин П. бил спрял, за да пропусне пешеходците. Павлов обаче силно залитнал и се ударил в автомобила. Казал, че няма претенции, тръгнал си. Половин час по-късно обаче си допил и решил да се жали в полицията. Хисарските ченгета извършват проверка по случая. Заради пиянските си изцепки и след като по медиите се разпространи скандалното видео, д-р Мирослав Павлов е на път да бъде лишен от права да практикува.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

 

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook