img

Равин огласи шокиращо еврейско пророчество за края на света

/
/
/
388 Views
loading...

Според равин напрежението в Близкия изток ще доведе Израел до „библейска битка“, описана в свещените текстове като войната на „Гог и Магог“.

Раби Пинчас Уинстън е автор на 50 книги с религиозна и мистична ориентация. Той предупреди, че Светата земя скоро може да се превърне в арена на най-разрушителната война в историята на човечеството, която ще бележи и края на света. Той призова израелските въоръжени сили да приведат войските си в пълна бойна готовност.

Равин огласи шокиращо еврейско пророчество за края на света, всички ще умрем след библейската битка на... (СНИМКА)

Изявлението му е направено на фона на подновените сблъсъци между израелци и палестинци в Ивицата Газа. Според равина следващият голям конфликт ще бъде войната между Гог и Магог (врагове на „Божия народ“), описани в свещените текстове.

„Битката ще продължи само 12 минути и в края на краищата целият свят ще изгори. Ще се сблъскаме с нещо толкова ужасяващо, че дори не можем да си го представим“, заявява равинът.

„Не можем да разберем защо войната ще започне. Първата световна война е провокирана от убийството на Франц Фердинанд. Конфликтът в Ивицата Газа през 2014 година се разгаря след убийството на три момчета. Това важи и за бъдещата война на Гог и Магог“, смята Уинстън.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!