Home » ЗОДИИ » Разберете съдбата си с точност до 97% с този уникален хороскоп
Разберете съдбата си с точност до 97% с този уникален хороскоп

Разберете съдбата си с точност до 97% с този уникален хороскоп

Съдбата на всеки е предопределена. Разберете повече за себе си от този уникален хороскоп от далечен Тибет.

Този тибетски хороскоп е невероятна смесица от гадателство, нумерология и астрология. Прогнозите, съставени от тибетски монаси преди стотици години, отговарят на въпроси, с кого да дружите, от кого да се страхувате, на кои черти от характера да обърнете специално внимание …

Светъл въздушен змей

Година на раждане: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Хората, родени през тези години са с много неясен и противоречив характер. Във всеки един момент могат да се превърнат от добра фея в зло чудовище. Като правило, те не живеят, а хвърчат в облаците, мечтаейки и гледайки на простосмъртните от високо. Те обикновено не забелязват трудностите в живота – просто защото не се сблъскват с тях. Така се получава, че всички техни проблеми ги решава някой друг вместо тях (родители, съпруг или деца). Хората от този знак са инфантилни, много чувствителни и раними. Те са открити и общителни, обичат веселието и безгрижния живот. Нужно е да обръщат повече внимание на чувствата и нуждите на другите.

С кого да бъдат приятели: Черния бизон
От кого да се боят: Пазителя на огъня.
Успешни числа – 3, 15, 27.
Време на разцвет – Февруари.

Кобра

Година на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Хората, родени под този знак са родени оратори, философи и педагози. Всеки, който поискат, ще поставят на правилния път, ще му подскажат какво да прави и как да живее. Обичат да дават мъдри съвети (в действителност така те изглеждат в очите на другите много умни). Те са грижовни и малко разточителни, винаги се опитват да помогнат на другите, така че понякога забравят за себе си. Любвеобилни, ползват се с успех сред противоположния пол. Кобрите трябва да мислят повече за собствения си живот, а не да потъват изцяло в състрадание за другите.

С кого да бъдат приятели: с Горещото слънце
От кого да се боят: Светлия въздушен змей
Успешни числа – 1, 13, 25.
Време за разцвет – месец Юни.

Пазителят на огъня

Година на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Пазителите на огъня са защитниците на дома, носещи ни светлина и радост. Според този тибетски хороскоп, хората от този знак са със силно развита интуиция, която им позволява да съгласуват гласът на разума с призива на сърцето. Те са винаги много добре приети в компанията на приятелите си, но въпреки това Пазителите на огъня
не могат да се отърват от чувството на самота. Хората от този тип са изключително достойни и честни. Моралът за тях винаги е на първо място. Те са малко по-високомерни, затворени и консервативни. Няма да им навреди да бъдат леко по-отворени и снизходителни.

С кого да бъдат приятели: с Монахът
От кого да се боят: Светлия въздушен змей
Успешни числа – 4, 16, 28.
Време за разцвет – месец Януари.

Източник на чистата вода

Година на раждане: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Източникът на чистата вода е извор на щедрост, доброта и положителна енергия. За хората от този знак, според нашия тибетски хороскоп, са чужди жестокостта, несправедливостта и меркантилността. Те носят хубави новини и положителни емоции, ценят приятелските отношения, смятат че предателството е недопустимо. Източникът на чистата вода може само да ви посъветва да се вслушате в интуицията си – тя ще ви помогне в избора на жизнен път.

С кого да бъдат приятели: с Нефритената колона
От кого да се боят: Кожената гривна
Успешни числа – 5, 17, 29.
Време на разцвет – месец Май.

Нефритена колона

Година на раждане: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Хората от този знак не обичат тълпата и масовите събирания. Те не толерират насилието и нарушаването на личното пространство, предпочитат тишината и самотата. През живота си са много активни, притежават брилянтен ум и са в постоянно търсене на истината, което често уморява другите. В обществото, те създават впечатление на студени и властни аристократи. Тибетският хороскоп съветва хората, родени в тези години, да обръщат повече внимание на заобикалящите ги и да се научат да проявяват гъвкавост и проницателност.

С кого да бъдат приятели: с Металният гонг
От кого да се боят: Черния бивол
Успешни числа – 6, 18, 30.
Време за разцвет – месец Ноември.

Метален гонг

Година на раждане: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Хората от този знак са буквално доблестни рицари – те са истински, благородни и щедри. Много са самокритични и чувствителни. Те смятат за неизбежни всички обрати на живота, опитват се да не показват на другите своите лоши качества, в много неща се ограничават, опитвайки се да устоят на изкушението. Те предпочитат да живеят
за някого и заради някого. Хората от този знак трябва по-често да се отказват от надпреварата за високите идеали и да направят почивка, за да се насладят тук и сега на реалния живот.

Приятелство: с Нефритената колона
От кого да се боят: Езерната костенурка
Успешни числа – 7, 19, 31.
Време за разцвет – месец Септември.

Езерна костенурка

Година на раждане: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Хората от този знак, според изложения тибетски хороскоп, сами определят съдбата си, създавайки благоприятни условия за реализация на замисленото. Езерните костенурки са нежни и лоялни, за тях са чужди интригите и хитруванията. Въпреки това, те не трябва да забравят, че хората около тях не са толкова мили и неподправени.

С кого да бъдат приятели: с Пазителя на огъня
От кого да се боят: Металният гонг.
Успешни числа – 8, 20, 30.
Време за разцвет – месец Април.

Кожена гривна

Година на раждане: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Хората родени в тези години се увличат от мистерията и се интересуват от тайни. При тях периоди на уединение, изолация и склонност към мрачни размисли се редуват с периоди на активна общителност. Заради страха от самотата, хората родени под знака на Кожената гривна постоянно се движат напред във живота, търсейки нови приятели. Маската на дръзка съблазнителка или на Дон Жуан, често крие под себе си вътрешни комплекси и несигурност. Хората от този знак презират агресията и конфликтите, но въпреки своята независимост, остават емоционално свързани с най-близките си хора.

С кого да бъдат приятели: с Горещото слънце
От кого да боят: Монаха
Успешни числа – 9, 21, 23.
Време за разцвет – месец Март.

Черен бивол

Година на раждане: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Черният бивол действа праволинейно, никога не минава по заобиколни пътища, предпочита веднага всичко да изясни, за да се избегнат неприятни ситуации. Хората от този знак са силни и уверени в своята неуязвимост, а това привлича другите. Точният тибетски хороскоп съветва представителите на този знак да са внимателни към враговете си. Те не бива да бъдат подценявани и е възможно понякога да бъдат много опасни.

С кого да бъдат приятели: със Светлия въздушен змей
От кого да се боят: Кобра
Успешни числа – 10, 22, 29.
Време за разцвет – месец Юли.

Новолуние

Година на раждане: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Под знака на Новата луна се раждат мечтатели, чувствителни и нежни души, но те могат да се докажат като активни в делата си и страстни в любовта. Новолунията са много променливи, капризни и ревниви – това създава много проблеми. За хората от знака на Новолунието е препоръчително да се научат да контролират собствените си
емоции и промени в настроението, така ще бъде по-лесно и по-приятно да се общува с тях.

С кого да бъдат приятели: със Светлия въздушен змей.
От кого да се боят: Нефритената колона.
Успешни числа – 11, 23, 31.
Време за разцвет – месец Август.

Горещото слънце

Година на раждане: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Хората от този знак са пълни с жизненост и оптимизъм. Те са истински приятели, помощници и на тях може спокойно да се разчита във всяка ситуация. Повечето хора от този знак се страхуват от загуба на свободата. Всяка сложна ситуация решават с изумителна бързина и невероятна изгода за себе си. С всяка година хората от този знак стават по-спокойни, жизнерадстни и по-малко безразсъдни. Според нашия тибетски хороскоп, ако не искат да загубят вкуса си към живота, трябва да се опитат да запазят в себе си палавото пламъче.

С кого да бъдат приятели: с Кожената гривна
От кого да се боят: Пазителя на огъня.
Успешни числа – 12, 24, 26.
Време за разцвет – месец Октомври.

Монах

Година на раждане: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Хората от този знак са много солидни натури. Те не могат да бъдат отклонени от техния веднъж избран път. Въпреки това, те са весели и общителен, имат живо въображение, обичат да дебатират и да спорят. Монасите ценят в хората добротата, откритостта, спонтанността, лекотата на общуване. В любовта хората от този знак са предани и постоянни, не са способни на подлост и предателство. За да избегнат конфликти, монасите трябва да бъдат снизходителни към другите, като имат предвид, че не всеки може да се отнася мъдро към живота.

С кого да бъдат приятели: с Пазителя на огъня
От кого да се боят: източникът на чистата вода
Щастливи числа – 11, 23, 28.
Време за разцвет – месец Декември.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook