img
Home / БЪЛГАРИЯ / Разбра се жестоката причина за смъртта на Явор Захариев

Разбра се жестоката причина за смъртта на Явор Захариев

/
/
/
2865 Views
loading...

Истината бе съобщена от сестра му Рая Крумова, научи КОЧ.

Сестрата на вокалиста на Gravity Co – Явор Захариев – Рая Крумова, разкри истинската причина за смъртта му.

Тя посочва, че Явор Захариев е издъхнал в резултат на жесток побой. Тя съобщи това в профила си в социалната мрежа Фейсбук и подчерта, че в кръвта му не са били открити наркотици.

„На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило „по не потвърдени данни“. По изключително….и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си.

Абсолютно никакви.

Явор е бил бит…пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа. Това е истината за Явор и за неговата смърт“, написа Рая Крумова в социалната мрежа.

С това си изявление тя се обърна към всички онези, които побързаха да нарекат Явор Захариев „наркоман“ или пък да подчертаят с големи черни букви, че е изгубил живота си заради наркотиците.

Всеки един от нас и от вас живее с пороци, признати или не. Той имаше огромната смелост да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях. Но това не е причината за неговата смърт. Причината е друга…И много по-болезнена.

Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват много ангели, за да се бори срещу демоните на този свят и затова си го взе. „Обичаме те и ще те обичаме винаги от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа“, завършва поста си Рая Крумова.

Припомняме, че главният секретар на МВР – Ивайло Иванов заяви преди броени дни пред медиите, че няма изчерпателна информация по случая. Той призна и че не е наясно с резултатите от аутопсията.

Явор Захариев издъхна на 5 април, няколко дни, след като бе открит в безпомощно състояние от родителите си, пише vesti.bg.

Разкрития.ком

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!