Разбра се жестоката причина за смъртта на Явор Захариев

жестоката причина за смъртта на Явор Захариев

Истината бе съобщена от сестра му Рая Крумова, научи КОЧ.

Сестрата на вокалиста на Gravity Co – Явор Захариев – Рая Крумова, разкри истинската причина за смъртта му.

Тя посочва, че Явор Захариев е издъхнал в резултат на жесток побой. Тя съобщи това в профила си в социалната мрежа Фейсбук и подчерта, че в кръвта му не са били открити наркотици.

„На всички вас държим да кажем, че това не е поредната наркоманска история, която от първия момент ни нагнездихте насила в главите, без дори да знаете какво точно се е случило „по не потвърдени данни“. По изключително….и подчертаваме, по изключително потвърдени данни, Явор не е имал наркотици в тялото си.

Абсолютно никакви.

Явор е бил бит…пребит от бой и тялото му, което беше също толкова чупливо, както и душата му не издържа. Това е истината за Явор и за неговата смърт“, написа Рая Крумова в социалната мрежа.

С това си изявление тя се обърна към всички онези, които побързаха да нарекат Явор Захариев „наркоман“ или пък да подчертаят с големи черни букви, че е изгубил живота си заради наркотиците.

Всеки един от нас и от вас живее с пороци, признати или не. Той имаше огромната смелост да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях. Но това не е причината за неговата смърт. Причината е друга…И много по-болезнена.

Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват много ангели, за да се бори срещу демоните на този свят и затова си го взе. „Обичаме те и ще те обичаме винаги от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа“, завършва поста си Рая Крумова.

Припомняме, че главният секретар на МВР – Ивайло Иванов заяви преди броени дни пред медиите, че няма изчерпателна информация по случая. Той призна и че не е наясно с резултатите от аутопсията.

Явор Захариев издъхна на 5 април, няколко дни, след като бе открит в безпомощно състояние от родителите си, пише vesti.bg.

Разкрития.ком

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Разбра се жестоката причина за смъртта на Явор Захариев"

Какво мислите?