img
Home / KO4 STORY / Разтърсващо! Майка целува мъртвото си бебе, родено в четвърти месец

Разтърсващо! Майка целува мъртвото си бебе, родено в четвърти месец

/
/
/
800 Views

Скърбяща майка сподели трогателни снимки на безжизненото тяло на нейното бебче с идеята да насърчи и други жени да говорят за загубата на бебета и спонтанните аборти.

28-годишната Джъстин Зампогна от Австралия чула съкрушителната новина, че мозъкът на бебчето й е спрял да се развива. Лекарите й дали възможност да прекрати бремеността си в 16-тата седмица или да доноси дъщеря си, която за жалост щяла да издържи само няколко часа след раждането, съобщава dailymail.co.uk. нМайката споделя снимки в Инстаграм, за да предизвика и други жени да говорят за проблема, защото тя се чувствала много самотна в мъката си.

Джъстин и съпругът й Тай са заедно от 16 години, имат син на 2 години и април 2018 започнали да правят опити за второ дете.

Джъстин, която работи като инструктор по хип-хоп танци нямала търпение да се срещне с дъщеричката си. Щяла да я нарече Джия или Джиджи. В 14-тата седмица на ехографа докторът вижда, че бебето е с аненцефалия и фатален дефект на невралната тръба.  В 16-тата седмица Джъстин решава да вземе хапче, с което да прекрати функцията на плацентата и да роди бебето си, за да няма последствия, както при другия вариант, който й дават – кюртаж.

„Когато разбрах, че ще ставам майка отново бях толкова щастлива. През първите 3 месеца ми беше толкова лошо, много повече отколкото със сина ми. Гаденето тъкмо премина и бяхме в еуфория, че чакаме момиченце. Всичко беше прекалено хубаво, за да е истина“, казва тя.

„Да глътна това хапче беше най-трудното нещо. Трябваше да се разделя с мисълта за моето момиче и с факта, че нея вече няма да я има.

На 27 август 2018 Джъстин родила своята недоносена Джиджи и тя й съпруга й прекарали шест часа с нея. 

„Тя заслужаваше да се роди и да си има рождена дата. Нейната малка душичка не прекара и един ден на земята, но докосна сърцето ми много дълбоко. Имахме кратък миг заедно, но чувствам, че сме свързани. Показахме я на батко й, и му обяснихме, че вече е при звездите“, разказва още Джъстин.

Нейният съпруг я подкрепя и твърди, че тя е помогнала на много жени да говорят открито за проблема.

Превод: „Петел

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook