img
Home / БЪЛГАРИЯ / Разтърсващ разказ на мъж, който живее на метри от мястото на убийството на Виктория! Ето какво е видял той…

Разтърсващ разказ на мъж, който живее на метри от мястото на убийството на Виктория! Ето какво е видял той…

/
/
/
730 Views

Мъж, който живее на метри от мястото, където е била зверски убита журналистката Виктория, описва своите преживявания там. Историята му е пресъздадена във Фейсбук от журналиста Константин Мишев, който бе и съветник на бившия премиер Филип Димитров. След трагичната смърт на младата майка и общественичка с него се свързал мъж от Русе, разказващ своите впечатления:

„Живея на метри от мястото на убийството. Всеки ден се разхождам по тая крайбрежна алея. Там е изключително красиво, особено привечер, когато слънцето залязва. Но и на мен самия ми е отбивало понякога. Особено, когато срещу мен вървят някакви мургави яки момчета. И на километър пред мен и зад мен няма жива душа. И съм си мислил, че нещо подобно ще се случи. И то се случи. Там няма къде да избягаш. От едната страна са гъсти шубраци, от другата висок кей и Дунава със силно течение.

Мисля, че съм срещал там убиеца. Той също живее наблизо. Срещал съм и убитата. Ходеше там да тренира. Много красива жена. Заглеждал съм се в нея. И съм си казвал – какво прави тук? Не се ли страхува? Е, смъртта й не е била напразна. Колко хора тук и по-целия свят си чешат щастливо езиците с нея. Спорят. Доказват се един друг.

А това е невероятно страдание. Невероятна мъка. Ужасна. Нека всеки, който драскоти и политиканства тук, да се постави на нейното място. Да постави жена си, дъщеря си на нейното място. Да си представи болката и ужаса. Безнадежността. Да изпита ударите. Да усети как плътта му се разкъсва. Как костите му се трошат. Да усети, че умира. И нека после да продължи да се упражнява, пишейки безсмислени постове. Вместо да каже едно човешко – Бог да я прости. Тежко наказание за убиеца.

Аз знам и какво още ще се случи. Някое играещо си дете ще падне и ще се удави в Дунава. Защото там няма перила. Няма защита. Но за него няма да има полемика. Няма да пишат световните медии. Ще има два-три реда в местния вестник. И толкова.“

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook