Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Разюздената Мика Стоичкова заби младо гадже, Камата не ще и да чува за нов зет!
Разюздената Мика Стоичкова заби младо гадже Камата не ще и да чува за нов зет!

Разюздената Мика Стоичкова заби младо гадже, Камата не ще и да чува за нов зет!

Както е тръгнала, Мика Стоичкова скоро ще вземе да налети и на деца. И не, не преувеличаваме, защото бившият й приятел бе на 24 години, а новият, с когото е съвсем отскоро е на 20

. Страх ни е да си помислим какъв ще дойде после, но… дано поне има 18.

Близки до обкръжението й обаче разкриха идеята на Стоичкова и тя била съвсем простичка – с@кс, с@кс и пак с@кс. Мика така обичала да го прави, че можела да се клати върху мъжа с часове, а младите жребчета били най-издръжливи. Освен това тя си падала по здрави и красиви тела, а не по увиснали и сбръчкани чичаци.

В момента тя и новата й креватна играчка са на почивка на морето и сигурно не излизат от стаята си, освен за час-два, които отделят на плажа.

Новият на Мика СтоичковаСтоичкова си пада по млади и красиви момчета и излиза само с такива. На богатата футболна щерка не й се налага да търпи възрастни чичаци, защото е осигурена от баща си до старини. Михаела и младежът вече са на родното море, където отдъхват заедно. Футболната наследница дори публикува фотос на нозете на любимия.

„Когато имаме един друг, имаме всичко”, написа Мика под кадъра.

Засега щерката на Камата не иска да разкрива самоличността на евентуалния си нов приятел, но по всичко изглежда, че е на любовна вълна.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?