img
Home / СВЯТ / Рамзан Кадиров се трогна от писмото на второкласник и направи нов асфалтов път за една нощ

Рамзан Кадиров се трогна от писмото на второкласник и направи нов асфалтов път за една нощ

/
/
/
1570 Views

Президентът на Чеченската република, се похвали в Инстаграм, че е успял да изпълни молбата на второкласника Ахмед Абубакаров, който преди няколко дни го помоли да бъде направен нов асфалтов път в в чеченското селце Ножай-Юрта.

Ето какво сподели Рамзан Кадиров в профила си в Инстаграм:

“Ахмед ми изпрати видео и аудиозаписи, които показват, че като е лошо времето е принуден да върви в калта до училището и обратно до дома си. Това го ядосва и натъжава едновременно. Все пак се налага да си мие и чисти обувките, да си чисти дрехите от калта. Момчето не ми поиска нищо лично за себе си. Ходатайстваше да се реши проблема на цялото село. Естествено аз не можах да остана безучастен към жалбата на второкласника Ахмед”, казва Кадиров в личния си профил в социалната мрежа Instagram и добавя:

Поръчах за Ахмед и всички негови млади приятели да се направи нов път.

Работеше се само един ден на две смени. Бяха близо 50 човека и 30 единици техника. Целия процес се ръководеше лично от моят нов приятел Ахмед, който, освен друго, много внимателно проверяваше и качеството на новия път. И така тази вечер ми казаха,че в понеделник Ахмед ще отиде на училище по нов път с черен асфалт с дължина 1200 метра

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook