Home » ЗА ДАМИТЕ » Ранимите и топли хора прибират палеца – ето какво говори за вас начинът, по който свивате юмрук:
Ранимите и топли хора прибират палеца - ето какво говори за вас начинът по който свивате юмрук:

Ранимите и топли хора прибират палеца – ето какво говори за вас начинът, по който свивате юмрук:

Този тест на личността може да ви помогне да научите повече за себе си и вашите черти, може би неща, за които дори не сте подозирали.

Освен това този тест е много прост и няма да отнеме много от вашето внимание.Жестовете на тялото ви разкриват повече за вашата личност, отколкото според някои изследвания на мисълта тялото и умът имат много тясна връзка, често известна като психосоматизъм: състоянието на ума влияе върху състоянието на тялото и обратно.

Практикуващите психосоматика препоръчват да се анализират детайли като тона на гласа ви, начина, по който седите, позицията на гърба ви, всичко това разказва много за душевното ви състояние.Този тест за личността ви показва точно това, обяснявайки как начина, по който стиснете юмрук разкрива някои тайни.

Често предупреждаваме, че този тип тестове не са окончателни или 100% точни. Не мислете, че сте разкрили напълно личността си само за две минути.

Най-важното е, че получените резултати могат да ви позволят да помислите за нещата, за които не се замисляте в ежедневието заради прекалената си ангажираност, защото най-полезното нещо в тези тестове е интроспекцията и по-дълбокото самопознание.

Преди да продължите да разглеждате снимки и да дешифрирате теста, трябва първо да свиете юмрук. Представете си, че ще удряте боксова круша, замахнете с юмрук към нея и сега погледнете ръката си, почувствайте дали сега държите юмрука си по нормален начин? Обърнете внимание как сте оформили юмрука си, след това намерете снимка на същия начин на държане на ръцете.

стиснат юмрук

1. Палец нагоре

Вие сте общителен и оптимистичен човек. Превръщате стремежа към знания в една от най-големите си цели и винаги работите върху нещо ново. Всичко това е добре, но може също така да ви измори, защото рядко имате време за почивка. Не се докарвайте до емоционално изтощение. Вие сте също много грижовни и обичате хората, с които живеете. Вие сте състрадателни. Вашата интуиция ви помага да разберете кога някой има нужда от помощ. Действията ви говорят по-силно от думите ви. Хората уважават и се възхищават на характера ви. Вие сте силен лидер. Възприемат ви като мил, грижовен и уважителен човек. Във взаимоотношенията вашите партньори оценяват вашата чувствителност, вашата лоялност и колко сте внимателни във всяка ситуация.

Вашият проблем или предизвикателство за преодоляване е свързано с вашите чувства. Понякога се фокусирате толкова много върху другите, защото се страхувате да погледнете в себе си, за да разберете какво ви боли, за какво копнеете и от какво имате нужда. Не е лесно да почувствате, но ако се осмелите да го направите, може да откриете какво искате и ще ви бъде по-лесно да бъдете уязвими пред другите.

2. Палецът е скрит вътре в пръстите

Вие се отличавате със своята интелигентност и способност да усвоявате нови знания и да решавате сложни проблеми, защото имате широка и точна визия. Вие сте много креативна личност, благодарение отчасти на способността ви да прекарвате време сами, за да намирате нови идеи и да ги развивате. Изглеждате спокоен, интелигентен, спокоен и свободен човек.

Но с непознати способността ви да намирате общ език и да изграждате отношения не е толкова развита. Можете да бъдете възприемани като „всичко“ или като „студен човек“. Само тези, които ви познават добре, знаят, че можете да бъдете и уязвими и „топли“. Някои хора няма да се обърнат към вас, защото се страхуват да не ви разстроят (или защото се страхуват, че сте по-твърди, отколкото сте в действителност). Не е лоша идея да започнете да се отваряте повече и да търсите съмишленици. Така ще намерите партньори за вашите идеи и проекти.

В отношенията вашите любовници харесват точно този безконфликтен живот, който водите и знаете как да поддържате. Предпочитате спокойни отношения без излишни конфликти, където можете да се чувствате свободни и спокойни. Проблемът е, че често се притеснявате да не нараните другите, така че често страдате, защото се отнасят зле с вас.Имате нужда от хора, които ще ви накарат да се почувствате по-човечни и ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на живота.

3. Палци встрани

Вие сте смел човек с голям кураж, дори и да не го осъзнавате, защото за вас самочувствието е нормално като въздуха, който дишате. Вие сте много силен и сериозен човек, фокусиран върху целите си и напълно наясно със своите ценности и способности. Пример за решителност и упоритост. Другите винаги ви карат да разрешавате конфликти и оплаквания. И точно в любовта тази сила се превръща в магнит, имате повече фенове, отколкото предполагате.

Цените хората, които обичате и смятате тяхната подкрепа и присъствие за ключови за вашия успех. От друга страна се страхувате от провал и това ви държи в застоял начин на живот, не поемате прекалено много рискове. Липсва ви способността да се обръща повече внимание на настоящето. Поради борбения си характер понякога прекарвате твърде много време в миналото, спомняйки си стари оплаквания или рани, вместо да гледате напред.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?