img
Home / КЛЮКАРНИК / Рачков удари Лили!

Рачков удари Лили!

/
/
/
120 Views
loading...

Димитър Рачков е ударил Лили Иванова в земята със завишените цени на билетите за моноспектакъла си „Забраненото шоу на Рачков“, който ще играе за пръв път на голяма сцена в НДК този април, узна КОЧ.

Справка на „Ретро“ показва, че най-скъпите пропуски за мероприятието се тъгуват на цени от 100 и 80 лева. В билетната мрежа могат да бъдат открити и малко по-евтини варианти – по 60, 50 и 40 лева за бройка.

За сравнение самата Лили Иванова, която от години поддържа най-високи цени на билетите за концертните си изяви в българския шоубизнес, разпродаде трите си поредни концерта в зала 1 на НДК през изминалата 2018 г. на двойно по ниски цени.

Въпреки че за сценичния маратон на примата пропуските се харчеха като топъл хляб и само най-упоритите успяха да се уредят с места, дори на черно билетите не стигаха сумите, на които Рачков се е оценил. Колегите му са възмутени от алчността му.

„Ние играем срещу билети за 7-8 лева, а той иска 80 на глава за час и половина халтура. Що за наглост?!“, вайкат се те. От изявата си той ще мушне в джоба около 50 бона. Ще вземе и пари от спонсори на проекта.

Източник: ХотАрена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!