Горещи новини

Ретрограден Меркурий ни мъчи до края на април, ето какво да не правите

Kakvo se pravi pri retrograden Merkurii

Доста сложен и напрегнат април предвещават тази година астролозите. Старият познайник Меркурий ще бъде ретрограден почти през целия месец – до 25-о число.

Ретроградният Меркурий в Овен пречи да слушате какво говорят, както и да правите компромиси. Влиянието на Овен означава, че типичните капани на планетата ще бъдат още по-трудни за избягване, казва астрологът Виктория Маринова.

„Опитайте се да подбирате внимателно думите си, за да не нараните чувствата на другите. Това е време, в което думите могат да бъдат изтълкувани погрешно. Транспортните предизвикателства също са често срещани – изпуснати влакове и изпуснати полети са възможни. Както и технически предизвикателства – счупени телефони, изтрити документи, неработещ интернет, са изключително често срещани по време на ретрограден Меркурий. И те ще ви вбесяват много повече от нормалното заради марсовия знак, където се намира Меркурий“, обяснява тя.

Основното послание за този ретрограден Меркурий е да мислите, преди да говорите или да действате. Ретрограден Меркурий в Овен ще тества способността ни да запазим спокойствие в най-трудните ситуации.

Не бързайте да поемате нови отговорности, довършете минали задачи, новите ще почакат. Избягвайте директните конфликти и наблюдавайте развитието на ситуацията отстрани. Ситуацията ще стане по-ясна, след като Меркурий излезе от ретроградната фаза на движение на 25 април. Тогава се спира на 15° 59′ в Овен, преди да стане директен на 27 април.

Но въпреки това, ако планирате покупка на нов телефон, лаптоп или автомобил, ще е добре да изчакате поне още седмица, за да излезе планетата от сянката на ретроградие.

Източник: Ретро

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ретрограден Меркурий ни мъчи до края на април, ето какво да не правите"

Какво мислите?