Горещи новини

Ритуал със сапун ще ви помогне да се отървете от лошата енергия и негативизма

Ritual sus sapun za losha energiq

Понякога животът ви поднася поредица от проблеми и трудности. В такива моменти моралното и физическото състояние се влошават: хората се чувстват слаби, често се разболяват, губят мотивация.

Ако не можем да намерим външни причини за случващото се, може би сме повлияни от негативизъм или зло око от недоброжелатели. В такива случаи е важно да се действа. Няма нужда да се обръщате към гадатели и да харчите пари за амулети и талисмани. Има прост домашен ритуал със сапун, който може да помогне за изчистване на негативните енергии.

Как да изпълним ритуала

Вземете малко парче сапун, за предпочитане остатък от използвано парче. Отидете до банята или вземете душ у дома. Най-добре е да изпълнявате този ритуал вечер преди лягане, за да не ви разсейва никой и да не ви изкарва от мислите ви.

Когато вземете душ, мислено си представете проблемите, които ви пречат да живеете (болест, лични трудности, финансови проблеми и др.). Представете си, че всички тези проблеми се измиват от вас заедно със сапунисването. Болестите и болестите изчезват, проблемите се разтварят и цялата негативност се измива с вода, която отива в канала.

Защо да слагате сапун на прага си?

След душ трябва да остане малко количество сапун. Увийте това парче в хартия или вестник, за да направите малък пакет. Поставете го на прага на къща или апартамент отвътре, като кажете следните думи:

„Точно както сапунът се изразходва, болестите и треската се изразходват. Вярно“.

Според информация на журналисти от сайта Rsute.ru оставете пакет сапун на прага до сутринта. Когато излизате от вкъщи, вземете го със себе си и го изхвърлете в кошчето за боклук, като повторите същите думи.

Резултати от ритуала

В рамките на кратко време след изпълнението му ще забележите подобрение в състоянието си и проблемите ще започнат да напускат дома и живота ви. Ако ефектът е недостатъчен, повторете ритуала след месец. Това ще ви помогне да изчистите енергийното си поле и да се отървете от негативните енергии, които ви пречат да живеете пълноценно.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ритуал със сапун ще ви помогне да се отървете от лошата енергия и негативизма"

Какво мислите?