Родата на Анахид Тачева пирува на най-скъпия остров в света (Снимки)

Родата на Анахид Тачева пирува на най-скъпия остров в света (Снимки)

Четири от общо шестте внучета на тв легендата Анахид Тачева си организираха семейна сбирка на най-скъпия остров в целия свят – гръцкия Миконос.

От родовата среща отсъстваха само наследниците ѝ от дъщеря ѝ Теодора, която живее на ръба на мизерията години наред. Тя се препитава като болногледачка на възрастни хора в столицата.

Неотдавна продаде апартамента си в центъра на София и се пренесе в краен квартал, за да успее да изкара някой лев и да си стъпи на краката. Там Теодора живее с малкия си син Давид, докато дъщеричката ѝ Мария е при баща си в Щатите.

Най-малката дъщеря на Анахид се забавлява с внучка й Деси 

На фона на нейната тежка съдба останалите наследници на Анахид се радват на холивудски живот. В Миконос на летни купони се отдадоха внуците ѝ Деси и Митко-младши от сина ѝ Димитър Цонев, който почина през август 2016 г. Заедно с тях бяха и Ейтън и Айрис, с които до последно говорителката живя под един покрив в Щатите. Те са синове на най-малката ѝ дъщеря Ани, омъжена за гръцки милионер. Тъй като са все още непълнолетни и са ученици, на острова били придружавани от своите родители.

Внуците на говорителката Димитър и Айрис в елитно заведение в Миконос 

Най-малката щерка на Тачева от брака ѝ с Васил Тачев е особено близка с внучката ѝ Деси, с която поддържат връзка въпреки разстоянието. За последно Ани и съпругът ѝ, който върти бизнес с недвижими имоти, ресторантьорство и казина и е собственик на редица тузарски сгради в Ню Йорк, бяха в България миналата есен, за да присъстват на панихидата на тв легендата.

Анахид почина в Щатите след тежко боледуване, но тялото ѝ бе пренесено у нас, за да могат всички нейни близки, приятели и почитатели да си вземат последно сбогом. После тя бе кремирана, а дъщеря ѝ Ани взе урната и я занесе в Америка, за да я погребе в двора на семейното им имение в Хамптън.

Димитър и Ейтън 

В Миконос роднините на звездата от БНТ се потопили в невиждан лукс и почти денонощно пирували в най-елитните морски заведения там. Те наели дори частна яхта, която да ги разхожда между заливите. Островът е прочут като най-скъпата лятна дестинация и е посещаван от абсолютно всички богаташи в световен мащаб.

Той бе любимо място за ваканция и на милиардера Васил Божков, преди да бъде погнат от правосъдието и да забегне в Дубай. В едно от заведенията, в което и Божков, и наследниците на Анахид са били, цените на бутилка шампанско достигат до внушителните 18 хиляди евро.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Родата на Анахид Тачева пирува на най-скъпия остров в света (Снимки)"

Какво мислите?