Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Родата на Анахид Тачева пирува на най-скъпия остров в света (Снимки)
Родата на Анахид Тачева пирува на най-скъпия остров в света (Снимки)

Родата на Анахид Тачева пирува на най-скъпия остров в света (Снимки)

Четири от общо шестте внучета на тв легендата Анахид Тачева си организираха семейна сбирка на най-скъпия остров в целия свят – гръцкия Миконос.

От родовата среща отсъстваха само наследниците ѝ от дъщеря ѝ Теодора, която живее на ръба на мизерията години наред. Тя се препитава като болногледачка на възрастни хора в столицата.

Неотдавна продаде апартамента си в центъра на София и се пренесе в краен квартал, за да успее да изкара някой лев и да си стъпи на краката. Там Теодора живее с малкия си син Давид, докато дъщеричката ѝ Мария е при баща си в Щатите.

Най-малката дъщеря на Анахид се забавлява с внучка й Деси 

На фона на нейната тежка съдба останалите наследници на Анахид се радват на холивудски живот. В Миконос на летни купони се отдадоха внуците ѝ Деси и Митко-младши от сина ѝ Димитър Цонев, който почина през август 2016 г. Заедно с тях бяха и Ейтън и Айрис, с които до последно говорителката живя под един покрив в Щатите. Те са синове на най-малката ѝ дъщеря Ани, омъжена за гръцки милионер. Тъй като са все още непълнолетни и са ученици, на острова били придружавани от своите родители.

Внуците на говорителката Димитър и Айрис в елитно заведение в Миконос 

Най-малката щерка на Тачева от брака ѝ с Васил Тачев е особено близка с внучката ѝ Деси, с която поддържат връзка въпреки разстоянието. За последно Ани и съпругът ѝ, който върти бизнес с недвижими имоти, ресторантьорство и казина и е собственик на редица тузарски сгради в Ню Йорк, бяха в България миналата есен, за да присъстват на панихидата на тв легендата.

Анахид почина в Щатите след тежко боледуване, но тялото ѝ бе пренесено у нас, за да могат всички нейни близки, приятели и почитатели да си вземат последно сбогом. После тя бе кремирана, а дъщеря ѝ Ани взе урната и я занесе в Америка, за да я погребе в двора на семейното им имение в Хамптън.

Димитър и Ейтън 

В Миконос роднините на звездата от БНТ се потопили в невиждан лукс и почти денонощно пирували в най-елитните морски заведения там. Те наели дори частна яхта, която да ги разхожда между заливите. Островът е прочут като най-скъпата лятна дестинация и е посещаван от абсолютно всички богаташи в световен мащаб.

Той бе любимо място за ваканция и на милиардера Васил Божков, преди да бъде погнат от правосъдието и да забегне в Дубай. В едно от заведенията, в което и Божков, и наследниците на Анахид са били, цените на бутилка шампанско достигат до внушителните 18 хиляди евро.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?