img
Home / КЛЮКАРНИК / Рокади в Nova! Никол Станкулова се завърна, а друг изхвърча

Рокади в Nova! Никол Станкулова се завърна, а друг изхвърча

/
/
/
231 Views
loading...

Родилката Никол Станкулова отново се върна на екран

Никол Станкулова се върна на работа в телевизията, кой ли от синоптиците ще изхвърчи?!

Четирима синоптици има в Нова телевизия от вчера, след като младата майка Никол Станкулова се върна от отпуска по майчинство. Какви ще бъдат градусите вече съобщават Гери Малкоданска, която също преди месеци роди сина си Лео, Нора Шопова и Николай Василковски.

При подобна ситуация преди броени месеци конкурентната телевизия Би Ти Ви се раздели с едната си синоптичка Христина Балинска.

Тя напусна след като се оказа, че рейтингът на колежката й Натали Трифонова е много по-висок. И в момента в първата частна телевизия работят трима синоптици – Натали, Емо Чолаков и Стаси Цалова.

В Нова телевизия също очакват синоптиците да останат трима. Това ще стане като Ники Василковски се върне на предишната си позиция – репортер в новините.

Никол Станкулова, която преди четири месеца роди дъщеря си Теа, избра черна официална рокля за първото си появяване пред камерата, която разкриваше перфектната й фигура.

Друга бивша синоптичка – Деси Банова обаче не бърза да се връща на екран. И е отдадена на семейството си с президента Росен Плевнелиев.

Със сигурност обаче завръщането на Никол Станкулова е зарадвало зрителите. Тъй като красивата и интелигентна синоптичка е безспорна любимка на аудиторията.

Източник: hotnews.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!