img
Home / КЛЮКАРНИК / Росица Кирилова няма остаряване: И на 55 г мъжете все още обръщат погледи след нея

Росица Кирилова няма остаряване: И на 55 г мъжете все още обръщат погледи след нея

/
/
/
1216 Views

Макар Росица Кирилова да не е в първа младост изглежда великолепно за своите 55 години, видя Ко4.

По времето на соца за нея се твърдеше, че е еталон за красота на мъжкото чедо на Тато – Владко Живков. Няма как да не отбележим, че несподелената любов на сина на бившия първи и до днес събира погледите с дългите си изящни крака, елегантна осанка и с невинна по детски усмивка. Тя притежава манекенски мерки и пръска очарование каквото липсва на днешните звезди. Убедени, че не е загубила и грам от младежкия си блясък бяха папараци, които случайно засякоха певицата на булевард Витоша.

Роси бе тръгнала да се пошляе по улицата като от време на време поглеждаше и витрината на някой от лъскавите столични бутици.

Чаровната изпълнителка на „Боса по асфалта” бе издокарана с яке, клин и минипола в комбинация с маркови боти. Певицата се спря пред магазин, на който имаше табела за сезонно намаление на немски стоки и влезе вътре.

Там фината мадама разгледа стоките и хвърли око на дънков гащеризон. Тя разгледа дрехата с внимание, но после я върна обратно. Явно й се видя в много младежки стил и не си я купи. Госпожа Кирилова излезе от магазина без никаква покупка. Роси Кирилова явно дължи отличния си външен вид на добри гени. Но и се грижи за лицето и тялото си. Говори се, че преди коледните празници легендарната изпълнителка се е подложила на процедури с хиалурон. И няма нито една бръчка.

И до днес певицата продължава да радва малки и големи с музиката си, макар скоро да не сме имали удоволствието да чуем, че планира да издава нов албум.

Песните й обаче се превърнаха в шлагери за цели две поколения малчугани.

Роси Кирилова на 55
Домът на Росица КириловаИзточник: За Жената

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!