Горещи новини

Румен Радев с горещи интимни признания след „Игри на волята“ – ето какви са ги вършили с Теодора:

Румен Радев с горещи интимни признания след "Игри на волята" - ето какви са ги вършили с Теодора:

Един от най-симпатичните участници в тазгодишните “ Игри на волята „, 26-годишният състезател по джудо Румен Радев, вече е в историята на предаването, след като отпадна след извънредна елиминационна капитанска битка.

Междувременно преди дни в епизод от едноименното риалити стана ясно, че голяма част от участиците са направили груби нарушения на правилата на продукцията и Албена Ситнилска дори бе дисквалифицирана заради внасяне на телефон.

Румен влезе в предаването с любимата си Теодора Мудева и призна, че в предаването s „Мис България 2018“ са стигали до по- интимни моменти.

И още – кой е най-слабият играч в сезон 5 на „Игри на волята“, кой е най-арогантен и най-секси? Разберете от него в блиц интервюто, което даде Румен:

Румен Радев Игри на волята

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-слабият играч в сезон 5 на Игри на волята е Туньо, защото не само, че излезе първи, но и не мисля, че беше изобщо подготвен за тази игра….

въпреки той да твърдеше обратното.

ВЪПРОС: Кой беше най-арогантният човек в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-арогантният човек в племето на Амазонките е Момчил, понеже тази арогантност, тази самонадеяност, която той имаше, на мен ми пречеше да погледна с други очи и да му видя добрите качества… малко или много.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Аз (смее се). Най-секси участникът в Игри на волята без Мудева? Ами, това май съм аз (смее се).

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: В Чистилището изобщо не можеш да си мислиш за нещо такова, понеже там ти се срива и психика и абсолютно всичко. И ако наистина на някой му се случи нещо такова, ще отида и ще му стисна ръката. В игрите като цяло, имайки предвид оттам, откъдето идвам, ти трябва доста време, за да се възстановиш, че да започнеш да мислиш в тази насока.

Румен и Теодора Игри на волята

ВЪПРОС: Правил ли си секс по време на предаването?

ОТГОВОР: Аз си мисля, че това е нормално всяко едно семейство да има полов акт, така че… разбира се.

Междувременно стана ясно, че една от най-изявените приятелски коалиции в племето на Амазонките между спортната шампионка Мария Оряшкова и влюбената двойка Теодора Мудева и Румен Радев, съвсем не е в резултат на симпатии, възникнали в играта.

Румен Радев гостува в „След игрите“, новият официален подкаст на „Игри на волята“, където призна нещо ключово за отношенията си с шампионката по самбо Мария Оряшкова.

„С Оряшкова се познаваме може би вече повече от 10 години. С Оряшкова сме много близки. Аз я чувствам като част от моето семейство, но за това никой не знаеше,“ сподели Радев, който преди се е занимавал активно с джудо.

Румен призна също, че идеята му е била  на всяка цена да влезе заедно с приятелката си Теодора Мудева и с Мария Оряшкова в „Игри на волята“: „За нас беше изключително важно по всякакъв начин да можем да влезем тримата в предаването и единствения вариант беше, ако не се показва тази връзка между нас.“.

Бившият джудист разкрива, че с Оряшкова нарочно са гледали да пазят някаква дистанция, за да не заподозрат останалите участници близките им отношения.

„Аз с Оряшкова се разбирам само с поглед. Между брат си и Оряшкова не правя разлика,“ казва още Румен Радев за спортистката.

Радев също така потвърди слуховете, че именно Оряшкова ще бъде кума на предстоящата сватба между него и Мудева.

В кадри от романтичното предложение за брак на Румен към Мудева се виждаше и Оряшкова, облечена в бяло. Това накара феновете на „Игри на волята“ да предположат, че Румен и Мудева са се се сприятелили с шампионката в предаването и затова са решили да я направят своя кума, но сега става ясно, че този избор е бил взет много преди участието им в „Игри на волята“.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Румен Радев с горещи интимни признания след „Игри на волята“ – ето какви са ги вършили с Теодора:"

Какво мислите?